Logo
NCOI Learning

Over NCOI Learning

NCOI Learning, voorheen Kluwer Opleidingen, en haar dochtermerken M&D Seminars en Fiscaal Informatief maken sinds begin 2020 deel uit van NCOI Groep en vormt hierdoor de grootste particuliere onderwijsgroep van de Benelux.

NCOI Groep is bijna 25 jaar geleden in Nederland opgericht om werkenden in staat te stellen een waardevolle opleiding te volgen naast hun baan. Inmiddels werken binnen NCOI Groep meer dan 20 opleidingsinstituten samen en volgen er zo’n 200.000 mensen per jaar een opleiding of training naast hun werk.

Het is de missie van NCOI Groep om mensen in staat te stellen levenslang te kunnen leren, door onderwijs volledig af te stemmen op de individuele leerbehoefte. Daarnaast ondersteunt NCOI Groep bedrijven en publieke organisaties bij het effectief aanbieden van opleidingen aan hun medewerkers. Met meer dan 2.000 medewerkers en zo’n 4.500 freelance docenten maakt NCOI Groep mensen, organisaties en de samenleving sterker en succesvoller.


Wij versterken jouw ambities


Wij ontwikkelen het talent van professionals en versterken de organisaties waar ze werken. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat sterke mensen sterke organisaties maken.

Elk jaar nemen 25.000 professionals deel aan ruim 1500 opleidingen. We bieden opleiding, coaching, leeradvies en op maat uitgewerkte leertrajecten. De expertise van ruim 750 freelance docenten en sprekers zorgt voor actuele kennis, een intensieve leerervaring en een maximale impact. Zo helpen we organisaties sneller te leren dan hun concurrenten.

We dragen al 9 jaar het Qfor label, wonnen 3 keer de prijs voor Best Learning & Development Company tijdens de HR Excellence Awards en hebben tal van certificaten van beroepsverenigingen. We zijn ook erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid.
En toch zijn die prijzen en erkenningen niet wat wij het belangrijkst vinden. Wij worden warm van de 93 % tevredenheid bij onze klanten. Want als meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeggen dat ze er veel sterker uitgekomen zijn, dan wil dat toch iets zeggen.


Een team van professionele medewerkers


Bij wie kan je terecht? 
  • Productmanagers: Zij tekenen ons opleidingsaanbod uit. Ze volgen de trends en de actualiteit op de voet, luisteren naar de noden van klanten en gaan aan de slag met inzichten van praktijkspecialisten.
Voor al je vragen over: ons opleidingsaanbod, actualiteit en trends, ideeën voor nieuwe thema's.
  • Learning consultants: Learning consultants buigen zich over de specifieke leernoden van bedrijven. Samen met onze docenten werken ze een op maat uitgewerkt leertraject uit.
Voor al je vragen over: bedrijfsnoden, leertrajecten op maat, innovatieve leervormen en methodes.
  • Projectassistants : Onze projectassistants nemen de praktische organisatie van je opleiding in handen. 
Met vragen over deelnemers, lesmateriaal, opleidingslocatie of leertechnologie kan je bij hen terecht via team@ncoi.be.
  • Klantendienst
Hebben deelnemers vragen over onze opleidingen, of het nu gaat over een open opleiding, incompanytraining, een webinar of virtual classroom?
Verwijs hen naar contact@ncoi.be.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen