Business Process Management van a tot z

8-daags traject tot certified business process manager

Prijs (excl. btw)

3.862,00

Opleidingstype

Opleiding

Opleider

NCOI Learning

Meer informatie

Download brochure

Geaccrediteerd

Meer informatie

Editie

20

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je dagelijks bezig met processen te analyseren, in kaart te brengen en bij te sturen? Heb je het gevoel dat de proceskwaliteit, -controle en -flexibiliteit in je organisatie naar een hoger level kan? Wil je de juiste BPM-tools kunnen inzetten en valkuilen in processen leren herkennen? Dan is de opleiding 'Business Process Management van a tot z' de uitgelezen kans om alle deelaspecten van business process management onder de loep te nemen. Via theorie, tussentijdse oefeningen en een businessgame bereid je jezelf voor op de finale kennistest en de voorstelling van je individuele procesverbeteringsproject, waaraan je gedurende 8 dagen, gespreid over 2 maanden, hebt gewerkt. Je sluit het traject af met de business simulation game 'The Greatest Move', waarin je alle nieuwe inzichten over procesverbetering meteen aan de praktijk toetst. Bij een positieve beoordeling van de kennistest (min. 50 %) en de presentatie van je persoonlijke case krijg je als kroon op het werk een 'Business Process Management Practitioner'-certificaat, uitgegeven door NCOI Learning en BDO Ideas at Work.

Doelstellingen

Als Certified Business Process Manager ben je een zegen voor je bedrijf. Waarom? Dit zijn maar enkele mogelijke redenen:

 • Je realiseert een kortere doorlooptijd en werkt dus efficiënter.
 • Je klanten zijn meer dan tevreden en blijven klant.
 • Je hebt risico’s beter onder controle.
 • Er heerst minder frustratie bij directie, werknemers en klanten.
 • De kwaliteit van je producten of diensten stijgt.

Na afloop van deze opleiding kan je onmiddellijk de uitdaging aan met de meest complexe vraagstukken op het gebied van procesanalyse en -optimalisatie in je organisatie.

Pluspunten

In deze praktijkopleiding komen alle praktische elementen en meest gebruikte technieken uit business process management uitgebreid aan bod.

Deze opleiding is pragmatisch opgevat. Je past alle technieken toe in cases en bespreekt best practices met concullega’s.

De trainers hebben een forse track record als business process-specialisten en kennen jouw uitdagingen door en door.

De extra coaching die je krijgt tijdens de modules en een aparte avondsessie bereiden je perfect voor op de finale kennistest en de voorstelling van je persoonlijke procesverbeteringsproject. Bij een positieve beoordeling van de kennistest en de presentatie van je persoonlijke case ontvang je het 'Business Process Management Practitioner'-certificaat, uitgegeven door NCOI Learning en BDO Ideas at Work.

Getuigenissen

De docenten hebben ons écht vooruit gedreven. Straffe cursus, goeie experts !

Parsifal Adriaens, Business Process Manager, Brouwerij Haacht

Echt een zeer nuttige cursus voor wie bezig is met processen of projecten uitwerken. Een verdieping voor wie met kwaliteitsverbetering bezig is. De cursus is heel bruikbaar, ik heb echt het gevoel veel geleerd te hebben, zowel qua kennis als kunde. Eén van de beste leraren die ik al gezien heb. Niet enkel de kennis, maar ook didactisch en presentatievaardig. Top!

Tom Van Droogenbroeck, kwaliteitsverantwoordelijke, ACLVB

Een diepgaande opleiding waar ik nog jarenlang zal naar teruggrijpen en waarbij ik in iedere professionele stap baat zal hebben. Het vergt ook de nodige inspanningen van de cursist om de theorie quasi direct in praktijk om te zetten.

Frederik De Vroe, projectleider, Paralax

Sterk, uitdagend, to the point! De cursus heeft de deuren geopend voor toepassing van BPM op de financiële processen voor mijn bedrijf. Het is aan mij nu, om de value te realiseren voor mijn klanten. BPM wordt voor mij een haalbare, dagelijkse praktijk. Wat een uitdaging!

Patrick Bervoets, senior consulent financiële systemen, POA Havenbedrijf Antwerpen van publiek recht

Een zeer praktisch toepasbare opleiding voor iedereen die de eerste stappen wil zetten in procesmanagement. Op een ongedwongen manier worden alle facetten toegelicht en door de praktische case kan je alles meteen in de praktijk aanvoelen. Een topper!

Bart Cant, stafmedewerker, De VoorZorg Antwerpen

Sinds 2 jaar ben ik bezig in het domein van proces management en heb al een aantal (korte) opleidingen gevolgd waaronder de Yellow Belt. Deze opleiding gaf mij een totaal beeld, meer inzicht en strak gekoppeld aan praktijkoefeningen waarbij het geleerde moet worden toegepast. Structureel en inhoudelijk to the point. Aanrader. Door deze opleiding heb ik een arsenaal aan tools ter beschikking voor de toekomst. Zeer tevreden al was het niet altijd evident en af en toe soms doorbijten.

Hans Tillie, zaakvoerder, Lex & Trick Hans Tillie

De opleiding overtrof werkelijk mijn verwachtingen. Zeer omvangrijk domein dat heel begrijpbaar werd gebracht door de trainer.

Steven Plugers, ICT staf medewerker, Corona Direct Verzekeringen

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot:

 • proces- en businessmanagers
 • kwaliteitsmanagers
 • operationele (lijn-)managers
 • projectmanagers verantwoordelijk voor procesverbeteringen
 • IT- en businessanalisten
 • riskmanagers
 • auditors
 • logistieke medewerkers
 • iedereen die met processen in organisaties bezig is

Business Process Management van a tot z

8-daags traject tot certified business process manager

Prijs (excl. btw)

3.862,00

Opleidingstype

Opleiding

Opleider

NCOI Learning

Meer informatie

Download brochure

Geaccrediteerd

Meer informatie

Editie

20

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kunt volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 790 euro per jaar.
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kunt volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar.

Stay inspired, get informed!

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

 • 10 % korting op de eerstvolgende opleiding uit het open kalenderaanbod
 • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
 • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
 • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

 • 10% korting op de eerstvolgende opleiding uit het open kalenderaanbod
 • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
 • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
 • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden