Managementassistent van a tot z

Professionaliseer je skills als managementassistent

Prijs (excl. btw)

3.316,00

Opleidingstype

Opleiding

Vakgebied

Secretariaat

Opleider

NCOI Learning

Meer informatie

Download brochure

Geaccrediteerd

Meer informatie

Editie

49

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Managementassistent? Dat staat gelijk aan een duizendpoot! Als managementassistent heb je altijd je handen vol. Je functie is uitgebreid en overkoepelt heel wat vaardigheden: hard én soft skills. Wil je ze opfrissen, naar een hoger niveau tillen en bijleren, dan is deze 7-daagse opleiding iets voor jou. Ervaren topdocenten die je functie door en door kennen, geven gericht advies voor problemen die je dagelijks tegenkomt als managementassistent. Je krijgt dus geen droge theorie, maar persoonlijke anekdotes, praktische tips en een stevige duw in de rug. De dagen zijn intensief, dynamisch, interactief en erg leerzaam. Je zal je job nadien met meer plezier en professionaliteit aanpakken!

Doelstellingen

In deze 7-daagse opleiding leer je alles over assertiviteit, communicatie, selfmanagement, samenwerken en conflicthantering. Je krijgt meer inzicht in bedrijfscommunicatie, eventplanning en basisbegrippen in hr. Je traint je skills in brieven schrijven, notuleren bij vergaderingen en efficiënter online werken. Het resultaat?

 • Je kent je eigen sterktes en verbeterpunten, en weet hoe je eraan werkt.
 • Je verruimt je horizon in alle aspecten van managementsupport en netwerkt met mensen uit je sector.
 • Je communiceert overtuigend en zelfverzekerd en werkt zo efficiënt samen met collega’s en leidinggevenden.

Kortom: je verrijkt jezelf niet alleen als management assistant, maar leert ook skills die in je privéleven bruikbaar zijn.

Pluspunten

Deze opleiding biedt je een prachtige kans om je netwerk uit te bouwen. Waarom is netwerken vandaag zo belangrijk? Simpelweg omdat je veel kan leren van collega’s: ervaringen uitwisselen, het bij elkaar aftoetsen van werkwijzen, het doorgeven van interessante tips, een klankbord zijn ... Het is een van de pluspunten die telkens weer door de deelnemers aangehaald wordt. Door 7 dagen intensief met elkaar samen te werken, ontstaat een hechte groep en een waardevol netwerk waarbij er na de opleiding nog vaak contact blijft bestaan tussen de deelnemers. Zo kan je ook later altijd op iemand terugvallen die zich in een vergelijkbare situatie bevindt.

Getuigenissen

De opleiding 'Management Assistant van A tot Z' is een heel leerrijke en op de werkelijkheid geënte cursus. Ik kan deze cursus aan alle management assistants aanraden, je leert zoveel uit je eigen gedrag en werkzaamheden. Elk onderdeel wordt getoetst aan je eigen ervaringen en je krijgt een beter zicht op je eigen functioneren en verbeterpunten. Je krijgt ook veel kapstokken om je valkuilen weg te ruimen en met een goede planning kan ik stress omzetten in positieve energie.

Maria Debruyn, management assistant, ABN AMRO Bank nv

De opleiding heeft me meer inzicht gegeven in het samenwerken met mensen. Ik kan mensen nu beter begrijpen. Het leert me ook omgaan met stress. Al de tips zijn zelfs bruikbaar in het privéleven (dagelijkse leven). Heel aangename opleiding!

Sigrid Vandaele, administratief assistent, Fonds voor Beroepsziekten

Ook al ben ik bijna 20 jaar managementassistant, alles evolueert heel snel. Deze cursus was voor mij op sommige vlakken een opfrissing en op andere vlakken heb ik toch nog nieuwe tips en tricks geleerd. Een aanrader dus voor beginnelingen EN gevorderden!

Nancy De Vleeschouwer, managementassistant, Brouwerijen Alken-Maes

Superopleiding! Op geen enkel moment saai of langdradig, de dagen vlogen om. Zeer deskundige en enthousiaste docenten. Een perfecte mix tussen theorie en ervaringsuitwisseling. Een echte aanrader voor iedereen in het vak.

Christel Monnissen, management assistant, Friesland Campina Professional

De docenten waren allen een krak in hun vak. Niet alle lessen waren relevant voor mijn rol (notuleren, zakelijke teksten, crisiscommunicatie, hr), maar gezien de veelzijdigheid van dit soort functies is dat niet abnormaal. Van elke sessie heb ik wel iets kunnen opsteken!

Karen Elen, Office Assistant, Jidoka

Sabine Tobback is een super inspirerende coach die zaken aanreikt waar we werkelijk mee aan de slag kunnen. De tips & tricks zaten bij andere docenten soms in een klein hoekje, maar heel fijn om te kunnen deelnemen aan deze opleiding en al deze zaken te kunnen bespreken met collega's binnen het werkveld.

Isabel Van Droogenbroeck, administratief medewerker, North Sea Port Flanders

Doelgroep

Deze opleiding is een must voor:

 • managementassistenten
 • (directie)secretaresses
 • office managers

Managementassistent van a tot z

Professionaliseer je skills als managementassistent

Prijs (excl. btw)

3.316,00

Opleidingstype

Opleiding

Vakgebied

Secretariaat

Opleider

NCOI Learning

Meer informatie

Download brochure

Geaccrediteerd

Meer informatie

Editie

49

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kunt volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 790 euro per jaar.
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kunt volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar.

Stay inspired, get informed!

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

 • 10 % korting op de eerstvolgende opleiding uit het open kalenderaanbod
 • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
 • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
 • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

 • 10% korting op de eerstvolgende opleiding uit het open kalenderaanbod
 • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
 • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
 • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden