Logo

Persoonlijke effectiviteit bij Proximus

“Efficiënt omgaan met tijd en documenten dankzij een combinatie van klassikaal leren en werkplekleren.”

De uitdaging

Te veel opleidingen timemanagement beperken zich tot de theorie of laten na de training weinig sporen na, analyseerde men bij Proximus. Maar het bedrijf wou het kind niet met het badwater weggooien. De efficiëntie betreffende beheer van agenda’s, mails en documenten mocht en kon beter.

De aanpak

Verantwoordelijke bij Proximus: “In de aanpak van Efficiency Associates vind ik de terugkoppeling naar de praktijk zeer sterk. Het traject dat ze bij ons uitstippelden duurt twee maanden en bestaat uit vier sessies van 2,5 uur. Na de theoriekrijgen de deelnemers 1 uur coaching op hun werkplek. Het is in die 1-to-1-situatie dat medewerkers de echte drempels en bezwaren over timemanagement uiten. Dan kan de consultant met oplossingen op maat komen. En de medewerker verandert écht iets aan zijn werkorganisatie.”

Het resultaat

De mix van klassikaal leren en werkplekleren ervaren ze bij Proximus bijzonder positief. Individuele coaching staat borg voor een grotere diepgang in de vertaling van de theorie naar de praktijk. De aanpak met meerdere sessies, gespreid in de tijd, zorgt ervoor dat medewerkers vaardigheden kunnen uitproberen en problemen kunnen terug koppelen. Advies op maat…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen