Logo

100% Veilig Leren-garantie

Over NCOI Learning

Samen veilig leren in coronatijden

Het spreekt voor zich dat we klassikale opleidingen organiseren op een veilige manier, met social distancing en de nodige hygiënemaatregelen. 
Zo volg je je de opleiding veilig en in alle comfort. Kan je opleiding niet klassikaal doorgaan? Wij zoeken het best passende alternatief. Hoe organiseren wij onze klassikale sessies op een veilige manier? Welke afspraken zorgen voor een comfortabele en veilige lesomgeving? 
Ontdek hier ons pact 'Samen Veilig Leren'.

Leuker digitaal leren

Digitaal opleiden mag dan nieuw zijn voor velen, maar niet voor NCOI Learning. Al meer dan 5 000 professionals namen deel aan een online opleiding. We hebben een ruim aanbod aan virtual classrooms die we organiseren via Vitero, MS Teams of Zoom. Verder bieden we ook heel veel live en on demand webinars aan. Wist je trouwens dat 95 % van de deelnemers, die de afgelopen maanden bij NCOI Learning een digitale opleiding volgde, erg tevreden was en graag terugkomt?  We bieden standaard veel digitale opleidingen aan. Zo zorgen we er voor dat je kan blijven bijleren en bijbenen op een toegankelijke manier.

'Geld Terug Garantie'

Kan de geplande opleiding toch niet doorgaan? Wil of kan je zelf door omstandigheden niet deelnemen en is er geen collega om je te vervangen?
Een 'Geld Terug Garantie' betekent dat we op je vraag je geld zullen terugstorten. Zo helpen we je bij overmacht de kosten onder controle te houden. Geef ons tijdig een seintje (14 dagen voor start van de opleiding) en wij doen het nodige!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen