Logo

Management Assistant Studiedag

Rust voor je brein, basis voor een betere werkdag


Deze editie heeft plaatsgevonden op 26 april 2022 (Brussel en livestream). Hieronder kan je een kijkje nemen naar wat de studiedag te bieden had.
Graag tot volgend jaar!
 

Mind like water

Kalmte kan je redden. Met een serene geest kan je de wereld aan. Geen overbodige luxe in het drukke leven van een management assistant. Gun je hoofd rust en inspiratie op onze jaarlijkse studiedag! Kom naar het live evenement of volg mee vanop afstand.

Laat ons leren om, net zoals water, na elke rimpeling weer tot stilstand te komen. Zo blijft stress, drukte of een vervelend voorval niet hangen en navigeer je met een heldere, objectieve kijk door je werkdag heen. Een must voor elke multitaskende assistant. Dankzij kalmte kan oplossingsgerichtheid, positieve ingesteldheid en creativiteit de overhand nemen en hou je je energieniveau op peil. 

Tijdens deze Management Assistant Studiedag bekijken we vanuit verschillende invalshoeken hoe je jouw peace of mind cultiveert. Je krijgt tips en tricks voor een productievere en positievere dag.
Jouw gastvrouw is vitaliteitscoach Sonja Kimpen! Zij weet als geen ander de link te leggen tussen lichaam en geest. Met eenvoudige inzichten neemt ze je mee naar nieuwe energie. Met haar gekende no-nonsense aanpak, gedrevenheid en humor stimuleert ze je om je lijf en brein in de beste conditie te brengen om zo optimaal te presteren in elke situatie.

Ontdek het programma

09.00 - 09.05 uur

Verwelkoming & inleiding

met Elke De Wit

Zoals elk jaar verwelkomt Elke jullie van harte op deze boeiende en leerrijke inspiratiedag. Of je nu live of vanop afstand volgt: sit back, relax, leer en geniet!
09.05 - 10.00 uur

Optimaal presteren start bij vitaliteit

met Sonja Kimpen

Om goede prestaties te leveren, moet je ook fysiek in orde zijn. Als je moe en futloos bent, bemoeilijkt dat de werkdag. Ben je gestresseerd? Dan heb je misschien niet de nodige helderheid om je taken efficiënt uit te voeren. Dit heeft niet alleen een impact op jezelf maar ook op je omgeving. Sonja helpt je met praktische tips, tricks en eenvoudige inzichten om je lijf en brein telkens weer in optimale staat te krijgen. Zo kan je je werkdag starten met de wind in de rug.
10.00 - 11.10 uur

Bereik je doelen met NLP

met Emilie Depuydt

Ons brein kiest vaak voor patronen en gewoontes. Die gewoontes kunnen zeer handig zijn maar af en toe zijn ze verouderd en leveren ze ons niet veel meer op. Emilie laat jou stilstaan bij de vraag wat je wel wil, welke kleine veranderingen jij graag teweeg wil brengen in je (werk)dag. De handige weetjes en tools van NLP ondersteunen je om nieuwe keuzes te maken. Want jij bent meer dan je gewoontes, je hebt het vermogen om elke dag opnieuw te kiezen. Deze workshop helpt je om je doelen helder te krijgen en makkelijker om te zetten in daden.
11.10 - 11.30 uur

Pauze

11.30 - 12.40 uur

De kracht van frustratie

met Salmaan Sana

Hoe kan je frustratie ombuigen naar een positieve en constructieve kracht? Wat hebben jij en je team nodig om die beweging te maken? In deze sessie leer je om met je frustratie om te gaan en die te gebruiken om nieuwe processen in gang te zetten. Elke nadeel heeft zijn voordeel, elke tegenslag een verborgen geschenk. Zelfs frustratie kan je gebruiken om te groeien.
12.40 - 13.40 uur

Lunch

Een heerlijke lunch en netwerkmoment

13.40 - 14.50 uur

Creatief je hoofd leegschrijven

met Dorothy Oger

Schrijven is een superkracht die we allemaal hebben. Schrijven is ook een heel toegankelijke methode om een heldere geest te bereiken. Dorothy leidt je vanuit een brain dump naar ware poëzie. Ze nodigt je uit om te verbinden met je intuïtie en veilig te experimenteren met je eigen creativiteit. Ga op zoek naar de balans tussen speelsheid en productiviteit, orde en chaos, structuur en creativiteit. Deze workshop is zowel pragmatisch als inspirerend.
14.50 - 15.10 uur

Pauze

15.10 - 16.20 uur

Concentratie is optimalisatie!

met Jan Lux

Heel vaak eindigen we een werkdag met het ongemakkelijk gevoel: ‘Wat heb ik vandaag eigenlijk gedaan?’ Dat komt omdat we tientallen keren per dag uit onze concentratie worden gehaald, door anderen maar ook door onszelf. Van een dringende e-mail en lawaai op kantoor, tot gepieker en afdwalende gedachten. Deze workshop laat je inzien wat jouw stoorzenders zijn. Je krijgt concrete tips om je concentratie fors te verbeteren en je focus te houden daar waar jij hem hebben wil!
16.20 - 16.40 uur

Wrap up en conclusies

met Sonja Kimpen

Aan het einde van de dag blikt Sonja terug op de belangrijkste inzichten, de aha-momenten en de praktische tips van de dag. Zo ga je naar huis met een helder hoofd vol inspiratie, motivatie en energie!

Enkele enthousiaste deelnemers aan het woord

“Een geweldig initiatief om ook via livestream te volgen, goed georganiseerd en opnieuw interessante topics die nu vooral van belang zijn. Boeiende sprekers, je pikt altijd iets mee en een geweldige gastspreker. Goed gedaan!”

Marjan Hielkema, Management Assistant HR, VITO

 
“Dit was mijn 1ste Management Assistant Studiedag. Ondanks de online ervaring heb ik deze dag afgesloten met tonnen energie. Stuk voor stuk inspirerende sprekers en een gastvrouw die het geheel op een zeer aangename en naturelle manier heeft ondersteund.”

Laura Goyvaerts, Management Assistant, Vanbreda Risk & Benefits

Kom naar onze studiedag of volg via livestream (met leuke extra!)

Volg je graag klassikaal?

Dan kom je op 26 april 2022 naar het NHOW Brussels Bloom Hotel om samen met andere management assistants de sprekers aan het werk te zien, te netwerken en te genieten van een overheerlijke lunch. 
De locatie is goed bereikbaar en ligt op wandelafstand van het station Brussel-Noord.

Inschrijven

Volg je liever vanop afstand?

Dan volg je de sessies live vanop kantoor of van bij je thuis. Om ook jou zoveel mogelijk sfeer te bezorgen, krijg je van ons een ‘Assistant Experience Box’. Zo geniet jij ook helemaal van het event, met leuke extraatjes die je dag compleet maken.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum en plaats

26 april 2022
Van 9 uur tot 17 uur
In NHOW Brussels Bloom (Sint-Joost-Ten-Node) of via Livestream

Prijs

699 euro (excl. 21 % btw)

Kortingen

  • Kom je liever in groep?

    • Maak gebruik van onze teamkorting en breng je collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaal je maar de helft. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

  • Tot 30 % subsidie met kmo-portefeuille.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen