Logo
NCOI Learning

Update reeksen fiscaliteit en accountancy

Deze updatereeksen fiscaliteit en accountancy zijn samengesteld uit verschillende sessies per jaar, waardoor je de garantie hebt van een optimale opvolging van actuele thema's. Je kan tijdens het lopende kalenderjaar inpikken bij de updatereeksen: je abonnement begint dan te lopen vanaf het intekenmoment.

Voor boekhoudmedewerkers en fiscale bedienden

Hoe blijf je als (beginnend) medewerker van een boekhoudkantoor bij met de wetgeving in fiscaliteit en accountancy? Heb je zelf niet de tijd om alle wetsontwerpen, circulaires, besluiten en richtlijnen door te nemen en hun impact op je dagelijkse dossiers in te schatten?

Deze update geeft je professionele duiding bij de wetgeving, met focus op je praktijk. In 6 compacte workshops van 2 uur krijg je als boekhoud- of fiscaal professional de belangrijkste wijzigingen op een presenteerblaadje, samen met praktische tips over de toepassing ervan in je dagelijkse werkdossiers.
 
Ontdek de update reeks voor boekhoudmedewerkers en fiscale bedienden

Voor experten

Heb je reeds enkele jaren praktijkervaring als fiscaal professional? Wil je een grondige update van recente wijzigingen en de praktische impact? Wil je netwerken met collega's en topspecialisten in fiscaliteit en accountancy?

Deze updatecyclus is een must voor elke ervaren professional die zijn/haar kennis verder wil aanscherpen. Topspecialisten brengen 6x per jaar een grondige update in fiscaliteit, accountancy en/of vennootschapsrecht. Enige voorkennis in de fiscale en accountancy-regelgeving is aan te bevelen bij deelname aan deze updatecyclus.
 
Ontdek de update reeks voor experten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen