Wie nu de tijd neemt, springt straks verder

Want als je nu inschrijft, krijg je 15 % zomerkorting.

Welkom zomer. Welkom rust. Tijd om je batterijen op te laden!
Maar kies, voor je je out-of-office aanzet, eerst de opleiding die jij en je team nodig hebben. Want als je nu inschrijft, krijg je 15 % zomerkorting.

Je zomerkorting claimen is heel eenvoudig: schrijf in voor 31 augustus en gebruik de kortingscode SUMMERP15. De korting geldt voor alle opleidingen van NCOI Learning (behalve opleidingen van partners, incompany-opleidingen, examens en abonnementen).

Een injectie nieuwe kennis en vaardigheden aan 15% zomerkorting!

NCOI Learning staat klaar met een breed en praktijkgericht aanbod klassikale en virtuele opleidingen. Kies nu jouw opleiding en neem een stevige voorsprong als alles straks weer openbarst. 

Doe mee met de zomerwedstrijd en laat je culinair verwennen!

Geniet van vakantie. Gun jezelf rust. En laat NCOI je trakteren. Want als je nu deelneemt aan de zomerwedstrijd, maak je kans op 1 van de 10 Jeunes Restaurateurs giftcards of 1 van de 10 luxe aperoboxen. 

Deelnemen is heel eenvoudig: zoek de 3 verschillen en beantwoord de schiftingsvraag.

Doe mee en win!
Restaurant giftcard t.w.v. 100 euro

Ontdek of herontdek 'Never-ending Passion' volgens de Jeunes Restaurateurs en geniet van een onvergetelijke lunch of diner!

JRE chefs combineren top kooktalent met passie voor koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE ervaring. De giftcard is een exclusief gastronomisch geschenk t.w.v. 100 euro geaccepteerd door alle JRE restaurants in Europa.

Luxe aperobox

De ideale box voor een gezellig aperitief momentje met vrienden of familie!

Een selectie van een lekker drankje en hapje zorgen voor het perfecte aperitief moment op een zomerse avond. Want Apérotime is Quality time!

De Zomer van M&D

Stel je Zomer van M&D samen

M&D Seminars, jouw specialist in juridische en juridische-fiscale seminaries, biedt dit jaar uitzonderlijk veel keuze tijdens de zomer. Tijdens de maanden juli en augustus kan je bij ons terecht voor een ruim aanbod aan webinars en seminaries. Starten doen we net als vorig jaar met ons wel gesmaakt Jaaroverzicht en eind augustus zijn er uiteraard de klassieke Juristendagen. Nieuw deze zomer zijn de webinars en lunchseminaries van onze MiD Zomer: een gevarieerd programma met uiteenlopende topics gespreid over juli en augustus.

Kortom een zeer ruim aanbod waarin je vast en zeker ook jouw gading vindt: je kan jouw persoonlijk programma samenstellen door alle onderdelen onderling te combineren. Op jouw maat en volgens je interesses en vakgebied. En wanneer het jou het beste past.

Ontdek de zomer van M&D

Virtual Classrooms

In een virtual classroom geeft de docent online les, voor een beperkte groep, op een interactief platform dat hier speciaal voor is gebouwd.

Ontdek onze virtual classrooms

Webinars

Een summer break en zin om nieuwe kennis op te pikken? Volg een webinar vanuit kantoor of ... je tuin. Live, on demand of met abonnement.

Ontdek onze webinars

Virtual Classrooms, ook na Corona

Uit onderzoek van Fosway in 2020 blijkt dat 95 % van de learning professionals vindt dat L&D voorgoed is veranderd door de COVID-19-crisis.

Naar de blog

Incompany leeroplossingen

Leeroplossingen op maat van jouw bedrijf.

Medewerkers ontwikkelen en hun inzetbaarheid vergroten met een incompany opleiding om “up to speed” te zijn, dat doe je best niet alleen. Jij kent de actuele leernoden binnen jouw organisatie. Onze learning consultants formuleren het antwoord met trainers ‘uit het vak’, de meest geschikte leervormen, een programma op maat én met een directe link naar de koers die jouw organisatie vaart.

Meer info

Werkbaarheidscheques Vlaanderen 2021

Krijg dit jaar tot € 10.000 werkbaarheidscheques

Als organisatie wil je bedrijvige en tevreden teams. Dagelijks zorgen we ervoor dat onze opleidingen hieraan op een positieve manier bijdragen. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om genoeg middelen vrij te maken om het fysiek of psychosociaal welzijn van je werknemers te verbeteren. Daar heeft de Vlaamse Overheid verandering in gebracht met de introductie van de werkbaarheidscheque.

Meer info

Online leerreizen

Leer wanneer, hoe en waar het jou uitkomt.

Zou het niet makkelijk zijn als je medewerkers zich op deze manier zouden kunnen ontwikkelen? Met onze online leerreizen zit je medewerker zelf aan het stuur én kiest waar, wanneer én hoe onze online leerreis wordt gevolgd. NCOI Learning en haar partners zorgen ervoor dat leren niet alleen efficiënt én effectief is, maar ook bijzonder plezant. Leerreizen in leadership, professional skills en veerkracht.

Meer info

Heb je nog vragen of advies nodig?

Contacteer ons

Telefoonnummer: +32 15 79 16 30

E-mail: contact@ncoi.be

Contactformulier

Stay inspired, get informed!

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

  • 10 % korting op de eerstvolgende opleiding
  • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
  • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
  • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden

Wil je op de hoogte blijven over de opleidingen, nieuws en trends binnen je vakgebied?

  • 10% korting op de eerstvolgende opleiding
  • Handig tweewekelijks overzicht met de opleidingskalender
  • Meteen mee, dankzij de Learning Newsletter vol tips en inspiratie
  • Als eerste op de hoogte van leuke acties en wedstrijden