Logo

Spijker je financiële kennis bij

Geef je financiële basiskennis een jumpstart

Wil je doorgroeien in je bedrijf? Sla je een nieuwe weg in? Of wil je jouw financiële kennis grondig opfrissen? Met onze basisopleidingen ben je volledig mee.

In onze grondige kennismakings- en opfrissingsopleidingen leer je in enkele dagen alles wat je als professional moet weten over het onderwerp dat je kiest. Dankzij oefeningen en praktijkvoorbeelden ben je meteen mee.

Enkele tevreden klanten over hun opleiding

"Beter inzicht in wat de boekhouding moet doen en wat er achter de verschillende boekingen zit. Zeer interessante opleiding die op een boeiende manier werd gegeven."

Sylvie Benmeridja, administrative assistant, Cofinimmo Services (over de opleiding Essentials boekhouden en jaarrekening)

"Ik ben heel tevreden over de opleiding. Perfecte snelcursus (4 intense dagen) om alles weer eens op een rijtje te zetten: van theorie (wet) tot boeking en verwerking in de aangifte."

Joëlle Starquit, CFO, Sofindev Management NV (over de opleiding Vennootschapsbelasting van a tot z)
"De toepasbaarheid van deze opleiding is hoog. Een opleiding die onmiskenbaar een basis vormt voor elke controller (op verscheidene gebieden)."

Bart Bergmans, consolidatie analyst en controller, Recticel (over de opleiding Van controller naar volwaardige businesspartner)
"De opleiding geeft een goed inzicht in de functie van interne auditor, en de plaats en de verhoudingen binnen de organisatie. Zeer geschikt als voorbereiding op het opzetten van een interne audit afdeling."

Yvan Kerremans, interne auditor, OZ (over de Audit: basisopleiding)

Advies nodig over 1 van onze opleidingen?


Bieke Cauwenberghs
Productmanager
bcauwenberghs@ncoi.be
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen