Logo

NCOI Business School

Dé oplossing voor ambitieuze professionals die werk, leven en studie haalbaar willen combineren
NCOI Business School maakt deel uit van NCOI Learning, marktleider in gespecialiseerde opleidingen voor professionals in België. NCOI Business School biedt een erkende Master of Business Administration (MBA) aan die je vlot volgt naast je job. We realiseren ons dat een professionele studie volgen tijdens je loopbaan een grote uitdaging vormt. Net daarom ondersteunen wij je met een flexibel te volgen MBA. Modulair en inpasbaar in je drukke privé- en werkagenda. Zo maken we topniveau voor jou toegankelijk.
Meer over de MBA

Erkende Master of Business Administration (MBA)

Ben je gedreven, ambitieus en klaar voor een carrièresprong? Maar wil je je werk en privéleven niet on hold zetten voor je studie? Kies dan voor de Master of Business Administration (MBA) van NCOI Business School. De MBA biedt veel meer dan kennis en een academische graad. Je verdiept je strategisch denkvermogen, ontwikkelt verder je leiderschapsskills en je scherpt je ondernemende mindset aan.

Terwijl je blijft werken, behaal je een door de NVAO erkend masterdiploma. Modulair, in het Nederlands, inpasbaar in je drukke werk- en privéagenda én speciaal ontwikkeld voor werkende professionals.

Flexibel en modulair studeren

Jij studeert hoe, waar en wanneer je dat wil. Zo kies je zelf je startmoment en in welke vorm je studeert. Een MBA bestaat uit een aantal modules of masterclasses. Je kan instappen in een masterclass, wanneer je dat wenst. Welke masterclass je volgt en in welke volgorde, bepaal je zelf. De masterclasses starten meerdere keren per jaar. Dus je hoeft niet te wachten op een nieuw academiejaar. Gemiddeld spreid je je mastertraject over twee jaar, naast je job.

Persoonlijke studiecoach

Onze studiecoach is steeds bereikbaar voor ondersteuning zodat jij zorgeloos kan groeien in je MBA-traject. Bij vragen of problemen staat de studiecoach steeds voor je klaar.

Nederlandstalige lessen aan een aantrekkelijke prijs

Je volgt een internationaal erkende MBA, geënt op de Belgische markt, grotendeels in het Nederlands gedoceerd aan een straffe prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek meer over het MBA-programma

MBA-infosessies

Benieuwd naar wat de MBA Master of Business Administration exact inhoudt? Kom dan zeker eens langs naar één van onze gratis online infosessies. Zo krijg je al een idee van wat een MBA voor jou kan betekenen en worden eventuele vragen en bekommernissen al onmiddellijk besproken.

Schrijf nu in voor de infosessie

Wat houdt de MBA-opleiding van NCOI Business School juist in?

NCOI Business School biedt de volledige opleiding Master of Business Administration (MBA) aan en delen daarvan als losse masterclasses of samengesteld als combinatie van masterclasses onder de naam MBA Tracks. De opleiding Master of Business Administration leidt tot een internationaal erkend masterdiploma, geaccrediteerd door NVAO. NCOI is officieel erkend als hogeronderwijsinstelling door de Vlaamse Overheid om masteropleidingen te mogen verzorgen.

De Master of Business Administration (60EC) bestaat uit 6 masterclasses en een afstudeerfase waarin een professionaliseringslijn, research methods en een masterproef centraal staan. Na het succesvol afronden van dit geheel ontvang je je diploma.

Voldoe je aan de juiste toelatingsvoorwaarden, dan kan je voor het volgen van een losse masterclass of MBA Track ook een creditbewijs ontvangen na het afronden van de evaluatie. 

Aanbod

NCOI Business School biedt in het jaar 2023-2024 de Master of Business Administration (60 EC) aan.

En ook volgende afgeleide programma’s
 
Creditbewijzen worden verstrekt per succesvol afgeronde masterclass of MBA Track. Een track van 12 EC betreft een track van 2 masterclasses, een track van 18 EC betreft 3 masterclasses en een track van 24 EC betreft 4 masterclasses.

Erkende kwaliteit

Erkende opleiding
De opleiding Master of Business Administration van NCOI is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). NVAO voert in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs de kwaliteitscontroles uit in het hoger onderwijs in Vlaanderen. Accreditatie betekent dat de kwaliteit aan alle strikte voorwaarden voldoet. NVAO beoordeelt onder andere het niveau van de opleiding en de kwaliteit van docenten. De accreditatie geeft de garantie dat de opleiding aan alle eisen voldoet.

Vlaamse overheid
NCOI Learning is een geregistreerde hogeronderwijsinstelling en heeft dus van het Vlaams Ministerie van Onderwijs de bevoegdheid ontvangen om erkend hoger onderwijs te mogen aanbieden. Het hogeronderwijsregister van de Vlaamse overheid bevat alle erkende bachelor-, master- en graduaatopleidingen in Vlaanderen. Het register vermeldt voor elke opleiding de kerngegevens. NCOI is met de opleiding Master of Business Administration (MBA) opgenomen in dit officiële register.

Academic board & docenten
De Academic Board van de NCOI Business School bestaat uit vooraanstaande hoogleraren in het domein van business administration en onderwijskunde. Ze houden toezicht op de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek binnen de masteropleiding MBA. De rol van de leden is breed gericht op actualiteit in onderzoek, relevantie voor bedrijf en maatschappij en op de kwaliteit van de opleiding als geheel.

NCOI Learning zet topdocenten in vanuit het bedrijfsleven en universiteiten die een directe relatie hebben met het vakgebied waarvoor zij opleiden. De docent koppelt zijn academische inzichten en persoonlijke ervaringen aan de voor jou herkenbare praktijk. Deze directe verbinding met de praktijk geeft aan onze masteropleiding en masterclasses een grote meerwaarde.

Toelating en praktische informatie

Toelating
Om toegang te krijgen tot de opleiding Master of Business Administration, dien je te beschikken over een academisch bachelor- of masterdiploma en ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Als je je diploma hebt behaald in een ander vakgebied dan handelswetenschappen of bedrijfskunde, bieden we een op maat gemaakt voorbereidingsprogramma aan om je optimaal voor te bereiden op de MBA-opleiding.

Het voorbereidingsprogramma vormt geen hindernis voor de start van de masterclasses; integendeel, je kan direct beginnen. Bovendien kun je het voorbereidingsprogramma naadloos integreren met het reguliere masterprogramma. Het voorbereidingsprogramma omvat drie essentiële componenten: Kwantitatieve Bedrijfskunde, Kwalitatieve Bedrijfskunde en Onderzoeksmethodologie. Afhankelijk van je achtergrond, wordt aangegeven welke componenten voor jou relevant zijn. Het voorbereidingsprogramma is volledig online beschikbaar, zodat je het flexibel kan volgen en kan combineren met je masterstudie.

Meer informatie over het voorbereidingsprogramma voor de Master of Business Administration (MBA) vind je hier.

Onderwijs- en examenreglement
In het onderwijs- en examenreglement (OER) vind je alle informatie m.b.t. de toelating, het onderwijs en de examinering van de opleidingen van NCOI Business School. Het duidt op de rechten maar ook op de plichten van de student. Het OER is zowel hier als op de onlineleeromgeving te raadplegen. 

Bezwaar en beroep
De opleiding heeft een procedure voor bezwaar en beroep. De details daarvan zijn te vinden in de OER. De aanvraag van bezwaar of beroep tijdens de opleiding vindt plaats via de online leeromgeving. Voorafgaand aan de opleiding kan tegen de uitslag van de toelating bezwaar gemaakt worden, door een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij het secretariaat van de toelatingscommissie. Neem daartoe contact op met de opleidingsmanager.

Contact

Neem voor informatie contact op met de opleidingsmanager Eline.
Eline Swolfs
Opleidingsmanager MBA
Tel.: +32 15 79 16 62
master@ncoi.be
Download je opleidingscatalogus MBA: Master of Business Administration
waarin het volledige programma uitgelegd staat
waarin het volledige programma uitgelegd staat

 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen