Logo
NCOI Learning

M&D Seminars

Juridische seminaries en webinars

M&D Seminars, een onderdeel van NCOI Learning, organiseert opleidingen over juridische en juridisch-fiscale thema's. Op jaarbasis biedt M&D Seminars meer dan 120 opleidingen waarvoor zich ruim 5.000 deelnemers inschrijven. De opleidingen zijn bedoeld voor deelnemers met een goede voorkennis. Vrije beroepen (advocaten, notarissen, bedrijfsrevisoren, accountants en belastingconsulenten), magistraten en financiële en personeelsverantwoordelijken behoren tot onze deelnemers.

De gekende Zomer van M&D komt er weer aan. Hét juridisch kennisfestival met een programma dat u zelf samenstelt.
Naar de Zomer van M&D
Naar onze opleidingen
De Zomer van M&D

De gekende Zomer van M&D komt er weer aan. Hét juridisch kennisfestival met een programma dat u zelf samenstelt. Van 1 juli tot eind augustus bieden wij u weer een interessante mix aan van onmisbare en actuele juridische topics, gebracht door uitmuntende sprekers.

Nieuw dit jaar: wanneer u zich voor 31 juli 2023 inschrijft op één of meerdere opleidingen die deel uitmaken van de Zomer van M&D met een minimale totaalwaarde van 360 euro, maakt u kans op 1 van de 20 duotickets voor zaterdagavond 12 augustus 2023 van de Lokerse Feesten.

Heb je vragen over onze juridische seminaries en webinars?

Advies nodig over 1 van onze opleidingen?


Sophie Nottebaert
Productmanager
Tel.: +32 15 79 16 53
snottebaert@ncoi.be

Advies nodig over 1 van onze opleidingen?


Bieke Cauwenberghs
Productmanager
bcauwenberghs@ncoi.be
Seminar Select
Sluit een Seminar Select abonnement met M&D Seminars en kies gedurende 12 maanden vanaf de factuurdatum per schijf van 750 euro voor een budget van 1000 euro eender welke seminaries (namiddagen of dagen) of webinars uit het aanbod van M&D Seminars.
 
Sluit een Seminar Select abonnement met M&D Seminars en kies gedurende 12 maanden vanaf de factuurdatum per schijf van €750,- voor een budget van €1000,- eender welke seminaries (namiddagen of dagen) uit het aanbod van M&D Seminars (exclusief webinars).
Webinar Unlimited
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kan volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 940 euro per jaar.
M&D News
M&D Seminars houdt voor u de vinger aan de pols. We bundelen het meest actuele juridische nieuws. Dat is niet alleen nodig om de meest kwaliteitsvolle opleidingen te organiseren, maar ook om te begrijpen wat er leeft binnen de juridische wereld.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen