Logo

Werken bij NCOI Learning

Over NCOI Learning

De kern van ons verhaal 

Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen aan een blijvend sterker werkveld van professionals en zelfstandigen. Maak je ambitie waar!

Alle opleidingen en trainingen in huis

Eén van de grote voordelen van werken bij Salta Group is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. Ambities binnen jouw huidige rol of misschien daarbuiten.

We zoeken

Marketing Automation Expert

Als Marketing Automation Expert ontwikkel je impactvolle campagnes en digitale klantenreizen. Je draagt bij aan het levenslang leren en de ontwikkeling van professionals uit diverse organisaties.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar work@ncoi.be t.a.v. Bianca Cools.
Bekijk meer

Administratief medewerker opleidingen

Als administratief medewerker opleidingen heb jij een onmisbare functie! Je draagt bij aan het levenslang leren en ontwikkelen van deelnemers aan onze opleidingen en trainingen uit diverse organisaties. Je werkt o.a. nauw samen met project assistenten, product managers en docenten om er voor te zorgen dat de deelnemers vlot aan hun opleiding of training kunnen beginnen. 

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be.
Bekijk meer

Product Manager - Bedrijfsopleidingen

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheren van digitale en klassikale trainingen voor verschillende professionele doelgroepen.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar work@ncoi.be t.a.v. Bianca Cools.
Bekijk meer
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen