Menu
Logo
Logo

Flexibele Leervormen

Bij NCOI Learning zijn we klaar om onze opleidingen vanop afstand - online - te organiseren. Met hetzelfde resultaat én kwaliteit als jullie van ons gewoon zijn.
Onze ambitie? Jullie medewerkers ontwikkelen én versterken.

Ontdek onze nieuwe online leerreizen

Leer waar en wanneer en hoe het jou uitkomt 

Zou het niet makkelijk zijn als je medewerkers zich op deze manier zouden kunnen ontwikkelen? Met onze online leerreizen zit je medewerker zelf aan het stuur én kiest waar, wanneer én hoe een online leerreis wordt gevolgd. 
We hebben online leerreizen rond leadership, professional skills, veerkracht... Ze bieden de mogelijk tot autonoom leren.
De leerreizen zijn doordacht opgebouwd door onze gepassioneerde leerarchitecten. Iedere leerreis is een blend van verschillende bouwstenen én werkvormen. 

NCOI Learning en haar partners zorgen ervoor dat leren niet alleen efficiënt én effectief is, maar ook bijzonder plezant.
Alles over onze online leerreizen

Online leertrajecten

Ben je op zoek naar een online leerinterventie - op maat - van jouw doelgroep?

We steken virtueel de koppen bij elkaar en bepalen samen hoe we jullie deelnemers zowel voor, tijdens als nadien kunnen ‘stretchen’ met onze digitale challenges.

Neem contact met onze learning consultants om een aanpak op maat te bespreken.

En laat je ondertussen alvast inspireren door onderstaande online leertrajecten! 

Leiderschapstrajecten bij N-Side

Ook leiderschapstrajecten kunnen mits deskundige begeleiding, (deels) omgezet worden naar virtueel leren. Dat is wat ze bij N-SIDE doen samen met Sarie Leroy. Om continuïteit te behouden doorheen het ganse leiderschapsprogramma, werd dag 3 opgesplitst in 2 halve dagen met een zeer interactieve & uitdagende invulling.

De deelnemers kregen hun pre-work zoals gepland. Zo werd het uitgevoerde werk niet verloren gegaan, maar werd dit meteen opgevolgd in de volgende digitale sessie.

Wat namen de deelnemers mee na deze 2 halve dagen:
 • Feedback op hun pre-work voor de eerste halve dag: maak een 1minute video van jezelf: “Why should anyone be led by me?”
 • Concrete en direct toepasbare oplossingen voor hun cases, pre-work tussen de eerste en tweede halve dag: “Hoe ga je van VUCA probleemstelling naar VUCA in oplossingen?”
 • Inzicht in hun persoonlijke leiderschapsstijl en hun relatie tot het team: coachen, delegeren, feedback geven en overtuigen
 • Praktische tips en ideeën dmv ervaringsuitwisseling met collega’s.

Feedback geven en krijgen Tosoh Europe

Als interne, innovatieve leerpartner stelde L&D van Tosoh Europe met NCOI Learning een digitale learning journey samen met interactieve en op de praktijkgerichte online workshops.

'Feedback geven en krijgen' stond als eerste op de agenda: Tosoh Europe draagt een open en transparante communicatie immers hoog in het vaandel. Zij zijn ervan overtuigd dat correct omgaan met feedback een verantwoordelijkheid is van iedereen. We kregen zeer enthousiaste reacties: “Jullie zijn erin geslaagd om de focus & interactie te behouden tijdens de volledige 3 uren met effectieve online tools.” 

In virtuele break out-rooms werken de deelnemers rond:
 • Feedback attitude: wat-waarom-wanneer-hoe
 • Bewuste keuzes in het al dan niet geven van feedback
 • Technieken om feedback te geven
 • Omgaan met weerstand en emotionele reacties

Projectmanagement Cranium

Ook onze training Project Management kan, mits deskundige begeleiding, omgezet worden naar een online, digitale leeromgeving. Dat is wat we bij CRANIUM Privacy & Security deden met deze module die kadert in een Mini-MBA-Track, samen met onze trainer Dave Synaeve. Project Management is bijzonder actueel. Het helpt elke onderneming om veranderingen in goede banen te leiden én wendbaar te blijven in deze uitdagende tijden. Het werd een uiterst interactieve en dynamische sessie. Dit zijn de belangrijkste take-aways voor de deelnemers:
 • Vanaf nu start ik mijn project doordachter op.
 • Ik moet niet alle details plannen en investeer beter in een overzicht én goede communicatie.
 • Eerst mijn vorige project grondig evalueren! De lessons learned neem ik mee voor het nieuwe project.
 • Onmiddellijk toepasbare oplossingen voor mijn eigen concrete cases.
 • Fijne interactieve mix tussen classroom en break-out sessies.

Omgaan met verandering Fluvius

De fusie bij Fluvius bracht een verhuis met zich mee, nieuwe teams, aangepaste werkprocessen, andere IT-systemen, … Een verandering die kan tellen! Als steun bij dat ingrijpende veranderingsproces organiseert NCOI Learning voor de Fluvius-medewerkers interactieve online workshops in ‘Omgaan met weerstand bij verandering’. In workshops worden deelnemers uitgedaagd en aan het denken gezet door trainer Ronny Frickx. Hoe herken je frustraties en weerstand bij jezelf en collega’s? Hoe ga je ermee om? Waar heb je impact op en waar ben je zelf verantwoordelijk voor?

De aha-beleving is groot en de aanpak zeer productief getuigen de deelnemers:
 • “Sterke inhoud en goede afwisseling tussen plenaire sessies en oefeningen”
 • “Goed in de hand gehouden online workshop. Duidelijke structuur en leuke interactie”
 • “Het verband tussen emoties bij veranderingen en het Insights-persoonlijkheidstype was een echte eyeopener!”

PRINCE2® Foundation SCKEN CEN

SCK CEN tilt projectmanagers op een hoger niveau met PRINCE2®.
Ruim 100 projectmanagers en medewerkers van SCK CEN bereiken op korte tijd het PRINCE2® Foundation-niveau. NCOI Learning mocht hen trainen in de PRINCE2®-standaard voor Projectmanagement. Tot voor kort was er bij SCK CEN geen uniforme aanpak om projecten te leiden en op te volgen. De keuze viel op PRINCE2®, een gestructureerde methode voor effectief projectmanagement. Specialist en trainer Werner Küper geeft de opleiding. Met extra voorbeelden uit de eigen sector leert hij best practices in projectmanagement aan. Zelfs in Corona-tijden, wordt de geplande opleiding online gegeven. Met succes! Want alle deelnemers slagen in hun examen.

Deelnemers getuigen:
 • "Really valuable course providing insight into a well-established structure of project management. Strongly recommended."
 • "How to summarize the course? At the beginning confusing, later interesting, at the end enlightening."
 • "Werner Küper is a very good trainer. Although the course was organised online, the degree of interaction was excellent."

IFRS Jumbo Supermarkten

‘Kunnen jullie de opleiding IFRS ook online geven? We zijn bezig met de conversie IAS/IFRS naar Belgian GAAP en hebben de training nu nodig.’ Dat was de vraag van Jumbo Supermarkten.

Training in finance & accounting is onze métier we doen niet liever. Siebrecht Plateau, dé specialist in consolidatie en IAS/IFRS, gaf de online training. Het werd een interactieve onderdompeling in de toepassing van IAS/IFRS met voorbeelden en toepassingen op de geconsolideerde jaarrekening van Jumbo Supermarkten. Accreditatie-attest inbegrepen!

Doelgericht en duurzaam werken Leefmilieu Brussel

Het belang van netwerken is cruciaal in coronatijden. Want hoe maak je verbinding met mensen te midden van de digitale informatiestroom? Medewerkers van Leefmilieu Brussel - Bruxelles Environnement volgden online de opleiding ‘Doelgericht en duurzaam werken’. NCOI Learning en docent Sabine Tobback inspireerden hen met een interactief en gepersonaliseerd webinar. Netwerken op recepties kunnen we ons op dit moment niet meer inbeelden. Maar eigenlijk hoorde dat beeld al langer tot het verleden. Naast face to face contact, neemt digitaal netwerken steeds meer plaats in.
Dat is wat de cursisten van Brussels Environment leerden tijdens deze online opleiding:
 • “Zelden een opleiding gevolgd die zo to the point en bruikbaar was!”
 • “Deze opleiding geef je niet alleen tips & tricks maar ook de zelfzekerheid om meteen aan de slag te gaan met de uitbouw en het onderhoud van je netwerk.”
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

 • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
 • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
 • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

 • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
 • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
 • Maak kans op mooie prijzen