Menu
Logo
Logo

Changemanagement en leerstrategie

“NCOI Learning en Boehringer Ingelheim vinden elkaar in hun visie op leren als een strategisch onderdeel van groei.”

De uitdaging

Boehringer Ingelheim centraliseert in zijn Belgische vestiging het talent management voor de Benelux. De opdracht van dit center en van zijn hr-talentmanager: het veranderingsproces en de vernieuwingen binnen Boehringer Ingelheim vertalen in het leerbeleid. Om deze opdracht mee te helpen realiseren zocht het farmaceutisch bedrijf een opleidingspartner die zich onderscheidt door een brede en diepgaande dienstverlening.

De aanpak

In eerste instantie richtte Boehringer Ingelheim zich tot NCOI Learning met een specifieke vraag: een training in commercieel onderhandelen. Na een grondige analyse van de aanwezige competenties en de veranderingen in de business, onderscheidde men een nood aan een nieuwe commerciële skill. NCOI Learning overlegde met de salesdirecteur, de interne trainers en de talentmanager en slaagde er zo in een resultaatgerichte maatwerktraining te leveren. Het succes van deze training vormde de aanleiding en de eerste stap in een bredere en diepgaande samenwerking. Voor elke nieuwe training over bijvoorbeeld presenteren, interculturele samenwerking en sales skills zette NCOI Learning samenwerkingsverbanden op binnen Boehringer Ingelheim. Ondertussen deed Boehringer Ingelheim ook beroep op NCOI Learning voor training en advies rond veranderingsprocessen en het faciliteren daarvan.

Het resultaat

“Een echt partnerschap tot grote tevredenheid van opdrachtgever en deelnemers”, zo omschrijven hr-talentmanager Dominique Vosse de samenwerking met NCOI Learning. “Zij erkennen onze noden en weten tot welke gesprekspartners zij zich moeten wenden om maatwerk te kunnen leveren. Bovendien denken ze mee rond leren in het algemeen en bieden met consultancy rond learning en change een echte meerwaarde.”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen