Menu
Logo
Logo

Over NCOI Learning

Het grootste opleidingsaanbod in België

Over NCOI Learning

Hoe hoog leg jij de lat? 

Elk jaar verrijken we de kennis en vaardigheden van meer dan 25 000 mensen. Kennis en vaardigheden die ze meteen kunnen toepassen in hun job, waardoor niet alleen zij maar ook de bedrijven waarvoor ze werken bij gebaat zijn. Bij NCOI Learning maken we het voor alle professionals mogelijk om levenslang te leren. Zo versterken we de positie van mensen op de arbeidsmarkt en dragen we bij aan de waarde van onze samenleving. 

NCOI Learning is marktleider en neemt een unieke positie in met het grootste en breedste aanbod aan gespecialiseerde opleidingen.

We hebben daarvoor het grootste netwerk aan vakspecialisten-docenten opgebouwd. Onze docenten zijn niet alleen goed in het doceren maar staan ook met beide benen in de praktijk. Hun lessen zijn inspirerend en motiverend. Onze aanpak is resultaatgericht en pragmatisch met open opleidingen, op diverse locaties in diverse vormen (trainingen, seminaries, webinars, enz.), en Incompany trajecten op maat en ritme van je bedrijf. Al meer dan dertig jaar helpen we iedereen met gezonde ambitie vooruit in zijn job of zijn bedrijf. Voorheen als Kluwer Opleidingen, sinds 2020 onder de trotse vlag van NCOI Learning als onderdeel van de Salta Group!

Aanpak

Via ons netwerk van auteurs, trainers en vakspecialisten vergaren we voortdurend informatie over allerlei vakgebieden. Die brengen we vervolgens op de markt in de vorm van opleidingen voor professionals in diverse vakgebieden.

Het grootste opleidingsaanbod in België

Eenheidsworst heeft geen zin. Opleidingen werken alleen als ze geschikt zijn voor je kennisniveau en voor de fase van je carrière waarin je je nu bevindt. NCOI Learning biedt opleidingen, op verschillende niveaus en in talrijke kennisdomeinen. Naast al deze opleidingen voor uiteenlopende kennisdomeinen richten we ons met Fiscaal Informatief heel specifiek op accountants en professionals uit de bank en verzekeringssector. De seminaries van M&D Seminars behandelen dan weer heel gespecialiseerde, actuele juridische topics.

Incompany

Al onze opleidingen kunnen we ook op maat organiseren in je bedrijf.
Onze learning consultants staan klaar om samen met jou een ervaringsgerichte leerinterventie op maat uit te werken. We denken graag strategisch met je mee. We adviseren je over je opleidingsbeleid en je didactische aanpak, zodat deze volledig in lijn liggen met je visie en nog meer impact hebben op de kracht van je mensen.

Hybride leren

Klassikale opleidingen zijn niet altijd de meest geschikte leervorm om skills en competenties bij te brengen. Daarom durven we variëren: coaching, langlopende trajecten, webinars, online boost sessies, interactieve virtual classroomtrainingen en nieuwe leerplatformen... Onze focus ligt op het resultaat, niet op de vorm.

Merkbaar resultaat

Het gaat niet om de training maar wel wat je er uiteindelijk uit haalt. Daarom richten al onze trainers zich op directe toepasbaarheid en effectiviteit. Niet enkel voor opleidingen, maar ook voor Incompany opleidingen, congressen, webinars en coaching sessies. Onze opleidingen zijn altijd uniek. We geven nooit twee keer dezelfde training. Best practices, voorbeelden, actuele regelgeving, nieuwe inzichten, ... wij delen ze graag meteen met jou. Want dat is wat je nodig hebt als professional om elke dag de juiste beslissingen te nemen. Dat waarderen onze klanten. Meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeiden in een onafhankelijke audit dat ze er veel sterker uitkwamen. 

Eén doel: jou sterker maken

Onze opleidingen willen je helpen om beter te worden. Een betere specialist, beslissingsnemer, leider, manager, zaakvoerder, marketeer, jurist... Zelfs een beter team. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat sterke mensen sterke organisaties maken.

Focus op kwaliteit

We dragen al 10 jaar het Qfor label, wonnen 3 keer de prijs voor Best Learning & Development Company tijdens de HR Excellence Awards en hebben talrijke certificaten van beroepsverenigingen. We zijn ook erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Stuk voor stuk bewijzen dat we jou kwaliteit bieden. Toch zijn deze prijzen en erkenningen niet wat wij het belangrijkst vinden. De 95 % tevredenheid van onze klanten is wat ons hart verwarmt. Als meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeggen dat ze er veel sterker uitgekomen zijn, betekent dat toch wel iets. Ontdek hier onze erkenningen.

Team

Elk jaar meer dan 25 000 professionals in ruim 5 000 bedrijven opleiden, dat vraagt om een uit de kluiten gewassen organisatie. Die hebben we. Op deze pagina kunnen we onmogelijk iedereen aan jou voorstellen. Maar we kunnen wel uitleggen met wie je straks vermoedelijk het vaakst in contact komt:

  • Productmanagers: Voor elk vakgebied hebben we specialisten in huis. Zij tekenen ons opleidingsaanbod uit. Natuurlijk doen ze dat niet uit het niets. Ze volgen de actualiteit en de trends op de voet. Ze luisteren naar de noden van bedrijven en zitten samen met vakverenigingen en stuurgroepen van praktijkspecialisten.
  • Learning consultants: Dit zijn je persoonlijke partners. Zij buigen zich over je specifieke noden en vertalen je strategie naar effectieve leerprojecten. Ze bouwen een concreet leerprogramma, kiezen de meest geschikte leervormen en stellen trainers voor die passen bij je organisatie en je bedrijfswaarden.
  • Trainers en docenten: Meer dan 1 000 experten die hun ervaring, kennis en inzichten stroomlijnen en verpakken in boeiende en in-de-praktijk-het-verschil-makende trainingen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen