Menu
Logo
Logo

Jouw taken als Digital Host

Wat doet een Digital Host?

Je bent als Digital Host het gezicht en de stem van NCOI Learning.

Als digital host zorg je voor een vlot en feilloos verloop van onze Virtual Classrooms. Je zorgt er met andere woorden voor dat onze klanten zich prima thuis voelen in de online lesomgeving en dat ze zich volledig kunnen toeleggen op de cursus.

Je voornaamste taak bestaat er eigenlijk in om onze docenten en deelnemers vlot te helpen opstarten in de Virtual Classrooms.

Naast deze praktische online studentengids zal je ook een aantal keren met geroutineerde Digital Hosts een opleiding mee volgen om de knepen te leren kennen alvorens zelf aan de slag te gaan. Daarenboven zal je jouw eerste Virtual Classroom ook samen doen met een ervaren collega-host.

Aanwezigheid

Er wordt van jou verwacht dat je 3 uur in totaal beschikbaar bent per opleiding. Je bent vanaf 30 minuten vóór start van de opleiding aanwezig, zowel in de Teams-chat “KD Digitaal - escalatie & opvolging” als in het Vitero klasje.

Waarom dien je 30 minuten vóór start aanwezig te zijn? Dit geeft je de tijd om het materiaal klaar te zetten en de docent & deelnemers te helpen bij eventuele problemen/vragen. 

Na start van de opleiding blijf je nog 30 minuten in de klas om eventuele late deelnemers op te vangen/te helpen en vervolgens ben je nog 2 uur achterliggend beschikbaar in de Teams-chat “KD Digitaal - escalatie & opvolging” voor de opvolging van eventuele problemen bij deelnemers/docent(en).
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen