Menu
Logo
Logo

Klaar voor een razendsnelle update van je fiscale & btw-kennis?

Btw Club

Ik schrijf me in!

Btw Club

Btw Club

Ontdek de Btw Club

In 4 digitale sessies per academiejaar (14 uur permanente vorming of 3,5 uur/sessie), op diverse locaties of digitaal, brengen topexperts je tijdens de Btw Club op de hoogte van de btw actualiteit. Je krijgt een handig overzicht van de meest actuele wetgeving, wijzigingen, arresten, circulaires, parlementaire vragen, rulings én commentaren inzake btw die essentieel zijn om correct advies te geven aan jouw klanten.

Je kiest zelf waar en wanneer je de Club-sessie volgt. Neem live deel voor extra interactiviteit en met ruimte voor jouw vragen. Past een datum niet in je agenda? Bekijk de sessie later, wanneer het jou uitkomt. Ook voor uitgesteld kijken krijg je van NCOI Learning een ITAA-attest met categorie A-vormingspunten.

Voordelen Btw Club

Als lid van de Btw Club (640 euro) geniet je van volgende voordelen:
  • Categorie A-vormingspunten, automatisch opgeladen op je ITAA-dashboard - ook voor uitgesteld kijken.
  • Gratis e-book: Btw Jaaroverzicht 2024, Sven Reynders (waarde: 154,93 euro)
  • 10 % korting op overig opleidingsaanbod van NCOI Learning*
Blijf jij graag een full year up-to-date en vul je je btw kennis verder aan met webinars in allerhande domeinen? Ontdek dan ons voordeelpackage Btw Club + Webinar Unlimited. Je betaalt een jaarbedrag van 1199 euro wat overeenkomt met 100 euro per maand voor een jaar lang toegang tot de bibliotheek. Al onze prijzen zijn exclusief 21 % btw.

Wist je dat onze webinarbibliotheek meer dan 220 on demand webinars bevat in diverse domeinen zoals o.a. fiscaliteit, legal, payroll enz. en er jaarlijks een 100-tal live webinars plaatsvinden?

*De korting is niet cumuleerbaar en geldt niet voor opleidingen van M&D Seminars, webinars, examens, abonnementen, incompany opleidingen en opleidingen georganiseerd in samenwerking met onze partners. Maximum kortingsbedrag is 600 euro.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen