Logo
NCOI Learning

Congressen en studiedagen

Alles wat je moet weten in 1 of meerdere dagen

NCOI Learning verzamelt alles wat je wil en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit je vakgebied brengen je concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur ben je helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in je agenda. Of schrijf onmiddellijk in.
Dag van de Projectmanager

Wil je succesvollere projecten?
15 juni 2023 (Antwerpen)

Op 1 dag minder projectzorgen dankzij de Dag van de Projectmanager 2023. Bestel nu je ticket en ga op 15 juni voor meer projectsucces!
NCOI Learning
Paralegal Day
Leren, inspireren en netwerken
19 september 2023 (Elewijt)


Elke dag opnieuw sta je als paralegal of bedrijfsjurist voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maak je kennis met inzichten en tips op maat van de juridisch medewerker. Je verdiept je in thema's die dicht aanleunen bij je dagdagelijkse praktijk, niet alleen op vlak van de juridische actualiteit maar ook naar de concrete invulling en aanpak van jouw taken.

NCOI Learning
Excel Experience Days

Word koning in Excel: zet de kroon op je werk en regeer over draaitabellen, grafieken en formules
Dit evenement heeft plaatsgevonden op 5 en 6 juni 2023 (online MS Teams)

  • Ben jij startend, occasioneel of frequent Excel-gebruiker?
  • Heb jij het gevoel dat je kostbare tijd verliest met het zoeken naar de juiste oplossing?
  • Vergis jij je wel eens door het knoeien aan een grafiek, draaitabel of formule?
  • Zijn Google of de ‘Help’ knop jouw steun en toeverlaat na een zoveelste trial & error?
Wanneer je werkt in Excel, wil jíj de scepter zwaaien en dingen zo snel en efficiënt mogelijk gedaan krijgen. Met verrassende toepassingen en talrijke tips en tricks word jij vanachter jouw scherm de koning te rijk.

Volgende editie: 16 november. Save the date !

 

NCOI Learning
Dag van de Fiscaliteit
Dit evenement heeft plaatsgevonden op 23 november 2022.
 
Dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals! 
Net als de voorbije jaren kan je rekenen op een sterk programma met topsprekers. Dit jaar zal het congres geopend worden door Jan Verhoeye. Gekend als gewaardeerde docent en spreker maar vooral ook als CBN-voorzitter, kortom de geknipte persoon om deze niet te missen studiedag in te leiden.

We zijn dit jaar toe aan onze 14e editie. Ook dit jaar brengen onze fiscale top experts de actuele ontwikkelingen in hun vakgebied, vertaald in bruikbaar advies. Deze objectieve en up-to-date informatie houdt de kwaliteit van je beslissingen en adviezen perfect op peil. En dat alles in één enkele dag.
Bovendien kan je deze studiedag ofwel live in Elewijt bijwonen, ofwel van bij je thuis of op kantoor via onze livestream!

Volgende editie: 21 november 2023. Save the date!
NCOI Learning
Assistants@Work Congres

Dit evenement heeft plaatsgevonden op 11 oktober 2022.

Ben jij assistant en op zoek naar nieuwe inspiratie in je functie?
Hou je van uitblinken in alles wat je doet en wil je meer waarde toevoegen aan je rol?
Streef je ernaar om jouw creatieve, persoonlijke en digitale skills verder te ontwikkelen?

Stel je vaardigheden op scherp met de laatste digitale trends en softe en harde competenties die vandaag een must zijn in jouw rol als assistant.

Volgende editie: 12 december 2023. Save the date!

NCOI Learning
Management Assistant Studiedag

Be your best self and (don’t be afraid to) show it!
Dit evenement heeft plaatsgevonden op 25 april 2023.

Ieder van ons heeft een schat aan informatie, kennis en inzicht. Als we erin slagen om die op een respectvolle, professionele en integere manier over te brengen, dan wordt elke betrokken partij er rijker van.

Tijdens onze jaarlijkse Management Assistant Studiedag bekijken we authentieke professionele communicatie vanuit verschillende invalshoeken. Ieder neemt waardevolle tips en tricks mee naar huis om zijn eigen ik te zijn mét het grootste respect voor de setting van het moment.

Als gastvrouw kozen we dit jaar voor de sympathieke en sportieve Saartje Vandendriessche! Vanuit ons perspectief is zij het toonbeeld van een gezonde, elegante en respectvolle professional. Laat daarmee de toon gezet zijn.

Volgende editie: 25 april 2024. Save the date!

NCOI Learning
Dag van de Controller 2023
Controlling anno 2023: consolideren, digitaliseren, innoveren… en jongleren met big data!
Dit evenement heeft plaatsgevonden op 27 april 2023.
 
Controllers speelden altijd al een belangrijke rol binnen de bedrijfswereld. Het correct analyseren, rapporteren, plannen en voorspellen waren steeds kritieke vaardigheden voor het succes van elke onderneming. En vandaag… doen we daar een schepje bovenop!
 
Mix digitale evolutie, innovatieve business-modellen en nieuwe technologieën met een socio-economische crisis, stijgende concurrentie en een klopjacht naar talent en we zien dat next level controlling zich niet enkel beperkt tot het opsporen en beheren van risico’s maar ook ongelimiteerde opportuniteiten met zich meebrengt.
 
Tijdens onze jaarlijkse Dag van de Controller brengen we controllers van alle Belgische gewesten bij elkaar om samen het beroep te evalueren en te sparren over aandachtspunten zoals digitalisering en sustainability. 
 
Een team van inspirerende sprekers stomen de controller 2023 klaar voor de huidige en volgende uitdagingen binnen de wereld van Finance. Want een gewaarschuwd controller, is er 2 waard!
NCOI Learning
Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht
  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?
Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen, want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen