NCOI Learning

Congressen en studiedagen

Alles wat je moet weten in 1 of meerdere dagen

NCOI Learning verzamelt alles wat je wil en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit je vakgebied brengen je concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur ben je helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in je agenda. Of schrijf onmiddellijk in.

Assistants@Work Congres 2022

11 oktober 2022 - NHOW Brussels Bloom, Brussel (Sint-Joost-Ten-Node)

Ben jij assistant en op zoek naar nieuwe inspiratie in je functie?
Hou je van uitblinken in alles wat je doet en wil je meer waarde toevoegen aan je rol?
Streef je ernaar om jouw creatieve, persoonlijke en digitale skills verder te ontwikkelen?

Kom op dinsdag 11 oktober 2022 naar het Assistants@Work Congres en stel je vaardigheden op scherp met de laatste digitale trends en softe en harde competenties die vandaag een must zijn in jouw rol als assistant.

NCOI Learning

Excel Experience Days

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

De Excel Experience Days zijn de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de startende en meer ervaren Excelgebruiker. In België is deze studiedag een echt begrip geworden en synoniem voor ‘Excel-boost’. Dit voorjaar zijn we al toe aan de 25ste editie. Niet minder dan 4 313 enthousiaste Excelgebruikers gaven hun Excelkennis een ferme boost tijdens de voorbije Excel Experience Days. Ben jij de volgende?
NCOI Learning

Dag van de Projectmanager

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Ready, set, go!
Kriebelt het bij jou ook om terug samen te komen met gelijkgestemde projectmanagers? Wij staan alvast te trappelen om je opnieuw klassikaal te mogen ontvangen!

Hét jaarlijks event voor en door projectmanagers!

  • Ervaren of beginner?
  • Freelance of intern?
  • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
  • In grote of kleine organisaties?

Elk jaar stromen meer dan 200 projectmanagers toe op de Dag van de Projectmanager, sinds 2008 hét symbool voor leren en netwerken op maat van de projectmanager. Ben jij dit jaar ook van de partij?

NCOI Learning

Dag van de Controller

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.
 

De 'Dag van de Controller' is dé jaarlijkse bijeenkomst voor controllers en CFO’s. Tijdens deze studiedag onderzoek je samen met collega-controllers, CFO’s en academici de nieuwste ontwikkelingen en trends die zich in je vakgebied aankondigen. Je krijgt de inzichten en leert de tools te gebruiken die je helpen om je functie als controller uit te diepen en te verbreden.

NCOI Learning

Management Assistant Studiedag

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Onze geest is zoals water. Als we hem niet (laten) beroeren, wordt hij stil. We zijn steeds op zoek naar rust, we verlangen naar ontspanning. Dat is onze natuur.
En wat zo mooi is, een stille geest brengt ons hyperconcentratie en creativiteit. Als we rustig zijn van binnen, zijn we vanzelf oplossingsgericht en kunnen we onvoorziene omstandigheden prima aan. En wie wil nu niet nét iets meer van dat. Net iets meer kwaliteit, net iets meer professionaliteit, net iets meer voldoening.

Tijdens deze Management Assistant Studiedag bekijken we vanuit verschillende invalshoeken hoe je een stille geest cultiveert. Zo neemt ieder in zijn dagdagelijkse bestaan tips en tricks mee voor een (nog) productievere en positievere dag.

Je gastvrouw voor dit jaar: Sonja Kimpen!
NCOI Learning

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?
Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen, want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen