Logo

Online Academy

Online trainingen voor werk en privé.

Kies uit méér dan 250 trainingen en start vandaag nog!
De leermethode van Online Academy is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en inzichten. We weten bijvoorbeeld dat herhaling en het leren verspreiden over tijd effectiever is.
Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt!
Door iedere dag een paar minuten te besteden aan je training, neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kan je het geleerde direct toepassen in de praktijk.
Nu proberen

Voordelen van Online Academy

Unieke 10 minuten-methode

We begrijpen dat je het druk hebt. Daarom zijn onze trainingen zo efficiënt mogelijk opgebouwd. Met onze unieke leermethode ben je maar 5 tot 10 minuten per dag kwijt. Dat maakt het beginnen én voltooien van een training goed te doen. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat je de leerstof beter onthoudt als je in kleine blokken leert, dan wanneer je langere tijd achter elkaar bezig bent.

Hoge kwaliteit trainingen

Goede e-learning is meer dan teksten van een scherm lezen. Leer op een interactieve manier. Bijvoorbeeld door quizzen, video’s, 360°-feedback en adaptieve toetsen. En vervolgens pas je het geleerde meteen in de praktijk toe. Krijg regelmatig opdrachten om op het werk uit te voeren. De volgende les reflecteer je hierop: hoe is het gegaan? Zo wordt de lesstof meer dan een goede tip: de vaardigheden worden echt onderdeel van jezelf.

Ruim aanbod kwaliteitstrainingen

Je kan kiezen uit een groot aantal online trainingen van erkende opleiders van NCOI Groep. Daardoor weten wij precies wat voor jouw ontwikkeling belangrijk is. Bovendien groeit het ruime aanbod trainingen nog iedere maand.

Probeer het nu!

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Hoge kwaliteit aanbod van erkende opleiders
  • Ruim aanbod met sterke didactische visie

Nieuwe gebruiker

Log nu in

Reeds gebruiker

Login gebruiker

Waarom 10 minuten per dag genoeg is om te leren

Je hebt meer aandacht voor wat je leert

Als je de leerstof opbreekt in kleine onderdelen, kun je je beter focussen op de onderdelen die je leert. Hoe meer leerstof je in één keer in je hoofd probeert te krijgen, hoe groter de kans dat je het overzicht kwijtraakt en dingen gaat vergeten. Je brein kan de grote hoeveelheid informatie dan niet aan. Een ander probleem van veel tegelijk willen, is dat je gehaaster gaat leren. Leer je maar een beetje, dan heb je meer aandacht voor de leerstof.

Je behoudt je concentratievermogen

Onze concentratieboog bestaat heus wel, maar bijzonder lang is hij niet. Onderzoek wijst keer op keer uit dat we snel onze aandacht verliezen. In een onderzoek gepubliceerd in NeuroLeadership Journal wordt omschreven dat we maximaal 20 minuten volledig gefocust kunnen blijven. Als je leert in blokken van 10 minuten, hoef je je dus niet in te spannen om je concentratie te behouden. Je focust je volledig op wat je moet leren. Je leertijd is dus altijd goed besteed.

Je slaapt er een nachtje over

Uit onderzoek blijkt ook dat slaap je helpt om te verwerken wat je hebt geleerd. Het eerdergenoemde onderzoek in NeuroLeadership Journal beschrijft dat het leren verspreiden over verschillende momenten op de dag al helpt, maar dat een nacht slaap tussendoor pas écht het verschil maakt. Als je iedere dag even 10 minuten bezig bent met de leerstof, dan slaap je er iedere nacht weer opnieuw over. Zo maak je optimaal gebruik van je hersencapaciteit.

Klanten vertellen

Online Academy verwelkomde al vele duizenden gebruikers via grote en kleine bedrijven. Lees hier de ervaringen van gebruikers met Online Academy.
"Wij zijn een lerende organisatie. We vinden ontwikkeling van medewerkers heel belangrijk. Onze medewerkers zijn blij met het brede aanbod van Online Academy."

Ilse Hoppenbrouwers, Argenta
"Online Academy is goed te combineren met het maken van afspraken met medewerkers in onze gesprekscyclus. Er zijn goede leerlijnen te formuleren voor specifieke functies, zoals management, of specifieke activiteiten, zoals adviseren of projecten leiden."

Maaike Roosen, MijnGemeenteDichtbij

"Voor onze werknemers is het een leuk extraatje waarmee ze zich kunnen onderscheiden bij de opdrachtgever. Op hun cv of persoonlijk gesprek zouden ze kunnen toelichten dat ze een bepaalde training hebben gevolgd bij Online Academy die van toegevoegde waarde is voor de opdracht."


Nicky Somohardjo, Twist Group
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen