Logo

Virtual classrooms

In een Virtual Classroom komen deelnemers en docenten samen in één digitale ruimte

In een Virtual Classroom geeft de docent online les, voor een beperkte groep, op een interactief platform dat hier speciaal voor is gebouwd. Vragen stellen, communiceren met de docent, werken in subgroepjes, … het kan net zo goed als in een klassikale opleiding maar dan online.

Op basis van de didactische noden van de opleiding zetten we voor jou de meest geschikte technologie in. Wij maken het vaakst gebruik van Vitero, maar ook opleidingen in Zoom of MS Teams zijn mogelijk.

Doet Vitero nog geen belletje rinkelen? Ontdek deze zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool dan even zelf.

De voordelen van Virtual Classrooms

Interactieve opleidingen


Een digitale opleiding hoeft qua interactiviteit niet onder te doen voor z’n klassikale broertje. Je hoort en ziet de docent live bezig. De docent heeft verschillende mogelijkheden tot interactie: schermdeling, tekstballonnen, chatfuncties, post-its,… Als deelnemer kan je makkelijk een vraag stellen via het opsteken van een digitale vinger, het schrijven van een chat of het gebruik van microfoon.

Kwalitatief hoogstaande ervaring


We garanderen een kwalitatief hoogstaande ervaring die vergelijkbaar is met de ervaring die je zou krijgen in een face-to-face training. Onze trainers hebben één voor één uitgebreide ervaring opgebouwd in het geven van online trainingen en workshops.

Eenvoudige opstart


Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen aan een opleiding is een pc, tablet,..., een microfoon en een werkende internetverbinding. Ook medewerkers van bedrijven met zeer hoge veiligheidsnormen kunnen verbinding maken. Door middel van een login of via een link kunnen deelnemers in enkele minuten deelnemen aan een opleiding.

 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen