Menu
Logo
Logo

Koptelefoon op en leren maar!

Jouw tijd. Jouw kennis. Jouw webinars.

Jouw kennis en vaardigheden aanscherpen? Dat kan gewoon thuis of op kantoor. Ontdek ons ruim aanbod aan live en on demand webinars en leer bij waar en wanneer je wil. Scroll door onze bibliotheek met meer dan 200 webinars en vind een boeiende topic dat bij je past. Met ons ruime en regelmatig vernieuwde aanbod ben jij meteen mee.

Ons aanbod

Kies uit alle live en on-demand webinars:
🗹 Legal webinars
🗹 Fiscale webinars
🗹 Hr- en payroll webinars
🗹 Veiligheid, gezondheid en milieu webinars

Jezelf bijscholen op een flexibele en voordelige manier, dat doe je door het volgen van webinars. Bij NCOI Learning vind je het ruimste aanbod voor finance en tax professionals, advocaten, juristen, hr- en HSE-professionals en iedereen die wil vooroplopen in zijn domein.

Live webinars 


Onze live webinars spelen in op de laatste nieuwigheden binnen jouw domein. Ontdek ons regelmatig aangevulde aanbod en kies het topic dat jou aanspreekt. Tijdens de live webinars heb je de kans om in real time vragen te stellen.
Bekijk live webinars

On demand webinars


De on demand webinars zijn voor jou op elk moment beschikbaar. Je kiest zelf wanneer je de online opleiding volgt en op welk tempo. Ook bij de on demand webinars kan je vragen stellen maar krijg je uitgesteld antwoord.
Bekijk on demand webinars

Pluspunten

Met een webinar boek je meteen winst. Niet alleen in tijd maar ook in kennis. 
  • Je leert bij waar en wanneer je wil. Via ons digitaal leerplatform heb je overal toegang tot onze webinars via je computer, tablet of smartphone. Kan je een live webinar niet meevolgen? Dan bekijk je het gewoon later op een moment dat voor jou past.
  • De interactie tijdens een live webinar is groot. Je kan rechtstreeks vragen stellen aan onze experts, bij on demand webinars uitgesteld.
  • Je hoeft je niet te verplaatsen en zo bespaar je tijd en reiskosten.

Hoe werkt het?

Stap 1

Schrijf je in voor een webinar naar keuze. Je ontvangt een bevestiging van onze website én van ons webinarplatform.

Stap 2

Maak een account aan via onze bevestigingsmail om het webinar te volgen. Log bij een live webinar minstens 10 minuten voor de start in om in optimale omstandigheden deel te nemen.

Stap 3

Geniet van een leerrijke webinarervaring en aarzel niet om vragen te stellen aan onze docent. Na het webinar kan je evalueren en krijg je - indien van toepassing - de nodige attesten.
Webinar Unlimited
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kan volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 940 euro per jaar.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen