Logo

Webinar Unlimited

Blijf helemaal bij en kijk één jaar onbeperkt webinars

Een heel jaar lang onbeperkte toegang tot alle live en on demand webinars. Blijf up-to-date en versterk je kennis waar en wanneer jij dat wil.

Je hebt de voorbije maand een webinar gevolgd? Dan belonen we jou met een speciale korting*. Schrijf je dan binnen de 30 dagen na deze aankoop in voor Webinar Unlimited en geniet een korting van € 150 op de abonnementsprijs.
Neem nu een abonnement

Jouw tijd. Jouw kennis. Jouw webinars.

Webinars zijn een flexibele manier om permanent bij te blijven in jouw vak. Dankzij webinars kan je ook op een voordelige manier je permanente bijscholing en erkenning in orde houden. Bij NCOI Learning vind je het ruimste aanbod aan webinars. Met het Webinar Unlimited-abonnement krijg je er onbeperkte toegang toe.

Voordelen van jouw abonnement

Kijk zoveel je wil

Actuele kennis ligt voor het grijpen. Schrijf een jaar lang in voor zoveel webinars als jij wil.

Kijk live en krijg meteen antwoord op jouw vragen

Live webinars brengen je als eerste op de hoogte van wat er beweegt op jouw domein. Meer nog: specialisten geven je meteen een antwoord op jouw vragen.

Kijk waar en wanneer het jou uitkomt

Geen tijd om live te kijken? Mis niets! Kijk of herbekijk een webinar waar en wanneer het jou uitkomt.

Kies de makkelijke weg

Pick & choose! Want met je abonnement kies je eender welk webinar in eender welk domein, zonder enige beperking. Live of wanneer het jou het best uitkomt.

Kies uit een ruim aanbod

We hebben ruim 350 uren aan beschikbare topics in een uitgebreide bibliotheek waar elke maand nieuwe actuele topics bijkomen.

Doe je voordeel

Kies voor de meest flexibele manier om permanent bij te blijven. Al vanaf één webinar om de twee maanden is dit abonnement voordeliger dan aparte inschrijvingen.

Krijg nu je laatste webinar terugbetaald!

Lijkt dit abonnement iets voor jou? Dan hebben we nog een extraatje om alle twijfels weg te nemen. Heb je de voorbije maand een webinar gevolgd? Dan geniet je een korting* van € 150 (gemiddelde waarde van onze webinars) op de abonnementsprijs, als je binnen de 30 dagen na deze aankoop inschrijft voor Webinar Unlimited.

Zo betaal je nog maar 790 euro voor een jaar lang topkennis.

* Dit aanbod is enkel geldig na aankoop van een eerder webinar, in de maand voorafgaand aan de intekening op het abonnement. De korting bedraagt € 150 en kan enkel gebruikt worden bij aankoop van een Webinar Unlimited abonnement. 
Neem nu een abonnement

Ons aanbod

Kies uit alle live en on-demand webinars:
🗹 Legal webinars
🗹 Fiscale webinars
🗹 Hr & payroll webinars
🗹 Veiligheid, gezondheid & milieu webinars

Kies nu voor de meest flexibele én meest voordelige formule om bij te scholen voor finance en tax professionals, advocaten, juristen, hr- en HSE professionals en iedereen die wil vooroplopen in zijn domein.

Bovendien zijn het merendeel van onze webinars erkend door verschillende beroepsinstanties: OVB, ITAA, FSMA ...
Start jouw jaarabonement
Bekijk ons aanbod aan webinars

Nood aan meerdere Webinar Unlimited abonnementen?

Je organisatie of kantoor heeft nood aan meerdere Webinar Unlimited abonnementen? Dat kan! Contacteer ons en dan bekijken wij de mogelijkheden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen