Logo

Onze expertisedomeinen

Het is belangrijk dat je medewerkers steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Onze trainers reiken verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee jullie teams worden geconfronteerd. Ontdek onze expertisedomeinen.

Leadership & Changemanagement

We geloven dat sterke managers ook sterke strategieën waarmaken. Waar staat leadership in jouw organisatie? Wat zijn de blinde vlekken en waar is er nog groei mogelijk? Vertel ons over je uitdagingen. 

Cases

Professional Skills

Prioriteiten stellen en time management, stress onder controle houden, emotionele intelligentie, samenwerken om nog dichter bij de klant te staan, communicatie, communiceren en presenteren met impact, innovatief en oplossingsgericht denken, efficiënt vergaderen, … met MBTI®, Insights, Deep Democracy .. als rode draad, indien gewenst. Nooit waren deze skills belangrijker dan nu. 

Cases

 

Projectmanagement

Een project feilloos managen, op tijd en binnen budget, is niet eenvoudig. Want elke gemiste stap breng je verder van het eindresultaat. Wij helpen je jouw projecten te managen met een breed aanbod van basisopleidingen tot verdiepingsmodules, van klassiek tot agile project management, van gecertifieerde methoden als PRINCE2® en Scrum tot het ontwikkelen van je eigen methodologie.  

Cases

 

Sales & Customer Orientation

Elk bedrijf zou de klant centraal moeten stellen in alles wat het doet. Want door de transparantie van een digitale wereld is klantenservice en klantgerichtheid belangrijker dan ooit. 

Cases
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen