Menu
Logo
Logo

Changemanagement bij Proximus

“Onze leadershiptrainingen hebben we omgevormd naar geĆÆntegreerde leertracks met een effectieve impact op de organisatie."

De uitdaging

Proximus Corporate University biedt zijn managers een integraal leadership development programma aan. Voor het luikchangemanagement doet Proximus een beroep op het trainersteam van NCOI Learning. De eisen zijn helder: het programma moet een echt leertraject zijn met een voelbare impact op de business. En alle hiƫrarchische niveaus van managers moeten er hun gading vinden.

De aanpak

NCOI Learning stelde voor om te vertrekken vanuit eigen reĆ«le businesscases van de deelnemers. “In twee dagen bied ik de deelnemers een praktische toolbox aan om verandering te realiseren. Aan de hand van hun eigen businesscase, overlopen we alle stappen van het proces. We leggen accenten naargelang de behoeften van de groep”, vertelt de trainer. Het onderdeel changemanagement met de businesscase komt aan het einde van het traject. Zo kunnen de deelnemers vanuit hun case ook verbanden leggen met de andere onderdelen van het leadershipprogramma.

Het resultaat

Deze aanpak heeft verschillende voordelen. De opleiding beantwoordt gegarandeerd aan het niveau van de managers. De aard van de case reflecteert immers de vragen en uitdagingen waarmee de deelnemende managers zitten. “Omdat de manager aan de slag gaat met zijn eigen project, kan hij alles wat hij leert in de loop van het traject, onmiddellijk toepassen in zijn eigen werk en zijn eigen afdeling”, beaamt de Training & Development Manager.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) Ć©n geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) Ć©n geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen