Menu
Logo
Logo

Over Fiscaal Informatief

Opleidingspartner voor accountants, bank & verzekeringssector

Over NCOI Learning

Grootste opleidingsaanbod 

Fiscaal Informatief organiseert al meer dan 20 jaar seminaries en permanente opleiding over fiscale, boekhoudkundige en aanverwante topics. We publiceren ook een volwaardig aanbod aan kwalitatieve fiscale vakdocumentatie. Fiscaal Informatief biedt jou correcte en up-to-date informatie, vertaald naar concreet praktijkadvies. Zo kan je meteen aan de slag. Onze aandacht gaat naar alle deeltakken van de fiscaliteit, personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, vermogensplanning, ...
Dankzij de nauwe samenwerking met onze fiscale experts garanderen we jou altijd actuele en kwalitatieve opleidingen, zonder de unieke stijl van Fiscaal Informatief uit het oog te verliezen. Sinds begin 2008 maakt Fiscaal Informatief deel uit van Kluwer Opleidingen NV, dat op haar beurt, sinds begin 2020, behoort tot de Salta Group en nu vaart onder de vlag NCOI Learning. Het is onze missie om levenslang leren voor iedereen mogelijk te maken.

Ontdek het aanbod van Fiscaal Informatief hier.

Bank en verzekering (Van Belleghem Opleidingen)

Van Belleghem Opleidingen biedt zelfstandige bank- en verzekeringsagenten al dertig jaar fiscale en andere opleidingen aan. Deze opleidingen zijn meestal gebaseerd op het handboek ‘Praktische Belastingservice – Un Service Fiscal Pratique’, dat elk jaar een oplage van meer dan 7 500 exemplaren kent.  Van Belleghem Opleidingen werd opgericht door Lieven Van Belleghem en werd in 2014 overgenomen door Kluwer Opleidingen NV en verder geïntegreerd in Fiscaal Informatief.

Permanente vorming

Al onze opleidingen zijn erkend door het IAB, BIBF en IBR voor permanente beroepsopleiding. Sommige fiscaal-juridische opleidingen zijn eveneens erkend door het OVB. Opleidingen voor bank en verzekeringen zijn erkend door het FSMA om punten te behalen voor bank, verzekering en/of kredietbemiddeling (hypothecair krediet en/of consumentenkrediet). Sommige opleidingen zijn ook erkend door het BIV. 

Q-For kwaliteitslabel

Fiscaal Informatief heeft het Q-For kwaliteitslabel en staat garant voor kwalitatief sterke opleiding en adviesverlening. 

Uitmuntende fiscale professionals

Een ervaren team van uitmuntende fiscale professionals volgt, selecteert en analyseert voor jou de fiscale actualiteit. 

Kmo-portefeuille

Alle opleidingen zijn erkend voor betaling met de kmo-portefeuille.Zo krijg je 20 tot 30 % subsidie voor je wettelijk verplichte opleidingen voor permanente vorming!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen