Menu
Logo
Logo
NCOI Learning

M&D Seminars

Juridische seminaries en webinars

M&D Seminars, een onderdeel van NCOI Learning, organiseert opleidingen over juridische en juridisch-fiscale thema's. Op jaarbasis biedt M&D Seminars meer dan 120 opleidingen waarvoor zich ruim 5.000 deelnemers inschrijven. De opleidingen zijn bedoeld voor deelnemers met een goede voorkennis. Vrije beroepen (advocaten, notarissen, bedrijfsrevisoren, accountants en belastingconsulenten), magistraten en financiƫle en personeelsverantwoordelijken behoren tot onze deelnemers.
Naar onze opleidingen

Onze bestsellers

Studiedag 'Grensoverschrijdende Tewerkstelling'

Meer informatie
Neem op 22 februari 2024 deel aan de jaarlijkse studiedag van M&D rond Grensoverschrijdende tewerkstelling, opgedeeld in vijf opeenvolgende sessies, gaande van hot topics in Sociale Zekerheid tot Grensoverschrijdende tewerkstelling

Opleiding successieplanning anno 2024

Meer informatie
Uitgebreide bespreking optimalisatietechnieken van huwelijkscontract, testament, controlestructuren, schenking en erfovereenkomsten tot levensverzekering

Groeien op basis van portfolio-analyse en groeistrategieƫn voor advocatenkantoren

Meer informatie
Maak uw portfolio- en groeistrategie voor uw kantoor voor 2024 en 2025 op Ć©Ć©n dag

Heb je vragen over onze juridische seminaries en webinars?

Advies nodig over 1 van onze opleidingen?


Sophie Nottebaert
Productmanager
Tel.: +32 15 79 16 53
snottebaert@ncoi.be

Advies nodig over 1 van onze opleidingen?


Bieke Cauwenberghs
Productmanager
bcauwenberghs@ncoi.be
Seminar Select
Sluit een Seminar Select abonnement met M&D Seminars en kies gedurende 12 maanden vanaf de factuurdatum per schijf van 750 euro voor een budget van 1000 euro eender welke seminaries (namiddagen of dagen) of webinars uit het aanbod van M&D Seminars.
 
Sluit een Seminar Select abonnement met M&D Seminars en kies gedurende 12 maanden vanaf de factuurdatum per schijf van €750,- voor een budget van €1000,- eender welke seminaries (namiddagen of dagen) uit het aanbod van M&D Seminars (exclusief webinars).
Webinar Unlimited
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kan volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 940 euro per jaar.
M&D News
M&D Seminars houdt voor u de vinger aan de pols. We bundelen het meest actuele juridische nieuws. Dat is niet alleen nodig om de meest kwaliteitsvolle opleidingen te organiseren, maar ook om te begrijpen wat er leeft binnen de juridische wereld.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) Ć©n geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) Ć©n geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen