Menu
Logo
Logo
NCOI Learning

Secretariaat opleidingen

Het kloppend hart van een bedrijf

Er wordt veel van je verwacht, je jongleert met verschillende verantwoordelijkheden en werkt met krappe deadlines. Je bent efficiënt, flexibel en betrouwbaar. Bij NCOI Learning helpen we je met onze opleidingen zowel je persoonlijke vaardigheden als je vakkennis verder aan te scherpen.
Download de catalogus

Op deze pagina

We bieden opleidingen die een stevige theoretische basis koppelen aan praktijkervaring en je inspireren om trends en evoluties te vertalen.

Operationele vaardigheden

Plannen en organiseren

Teamwerk is niet slechts gezamenlijke actie; het omvat plannen, organiseren, coördineren, administreren en communiceren. Als het al een uitdaging is om een persoonlijk 'to-do-lijstje' af te werken, bedenk dan dat project- en teamplanning op jouw bord ligt.
Bekijk opleiding

Beter functioneren als managementassistent

Als managementassistent, officemanager of (directie)secretaresse bloei je op. Ontdek in deze opleiding hoe je verder kan groeien. Werk individueel en in team aan opdrachten, leer van mede-assistenten, en keer vol enthousiasme terug naar de werkvloer.
Bekijk opleiding

MS Excel Cursus

Excel-gebruiker maar worstelend met formules en functies? Je hebt weinig tijd voor uitgebreide Excel-cursussen die niet relevant zijn voor je werk? Upgrade snel met deze turbocursus! In een halve dag ga je van basic naar advanced, met een gecertificeerde trainer, demosessie, praktische voorbeelden en een handige handleiding. Direct toepasbaar op je werk!

Bekijk opleiding

Persoonlijke vaardigheden

Verfijn je interpersoonlijke vaardigheden als managementassistent in onze trainingen. Ontwikkel niet alleen inzicht in diverse rollen, maar ook in de cruciale interpersoonlijke skills die nodig zijn voor succes in je vak. Het omvat digitalisering en projectmanagement, steeds meer vereiste competenties in de moderne werkwereld.

Assertief op de werkvloer

Vind je het moeilijk om grenzen te stellen, zeg je vaak 'nee'? Heb je moeite met je eigen mening te uiten? Assertiviteit, gewaardeerd door collega's en leidinggevenden, versterkt je persoonlijkheid en verbetert je functioneren. Ontdek hoe in deze opleiding.
Bekijk opleiding

Beïnvloeden en overtuigen

Invloed uitoefenen is cruciaal, niet alleen voor leidinggevenden. Hoe overtuig je collega’s positief, ook zonder hiërarchie? Hoe bereik je doelen en versterk je professionele relaties? Ontdek in 2 dagen de kunst van beïnvloeding zonder misleiding. Het draait om vertrouwen en win-win.
Bekijk opleiding

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10 % korting

Mis onze tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat niet. Je krijgt ze rechtstreeks in je mailbox én daarbovenop geniet je van 10 % korting op de eerstvolgende opleiding naar keuze.

Tijd en kosten besparen dankzij kennis

Als managementassistent ben jij het kloppende hart van het bedrijf, een spil en een bron van informatie. Met diverse verantwoordelijkheden en strakke deadlines jongleer je moeiteloos. Efficiënt, flexibel en betrouwbaar – bij NCOI Learning helpen we jou je persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder te ontwikkelen.

Ontwikkel jezelf in secretariaatsmanagement, waarbij je wordt gevormd tot een zelfverzekerde beslisser, creatieve denker, digitale expert, efficiënte organisator en uitstekende communicator. Evolueer als managementassistent naar een strategische partner van je manager en breng je secretariaat naar operational excellence met onze secretariaatsmanagementopleidingen.

Onze trainingen richten zich niet alleen op de diverse rollen van een managementassistent, maar ook op vakspecifieke vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in je vak. Digitalisering op het secretariaat en kennis van projectmanagement worden steeds meer essentiële competenties.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen