Opleidingen voor boekhouders & accountants

Zet je kennis meteen om in correct en onderscheidend advies

Versterk je expertise, volg de actualiteit in de wet- en regelgeving en zet je kennis meteen om in correct en onderscheidend advies voor je interne en/of externe klanten. 
Met erkenning door ITAA en IBR.
Ontdek de Fiscale en Btw Club
Ontdek de Dag van de Fiscaliteit, met Jan Verhoeye als keynote speaker

Fiscale Club

Actualiteit in personen- en vennootschapsbelasting onder de loep genomen en dit in 6 sessies per academiejaar. Gegeven door topexperts en dit voor maar € 160 per sessie.
Actualiteit in personen- en vennootschapsbelasting onder de loep genomen en dit in 6 sessies per academiejaar. Gegeven door topexperts en dit voor maar € 160 per sessie.

Btw Club

Blijf op de hoogte van de laatste btw-wijzigingen en hou uw btw kennis op peil en dit in 4 sessies per academiejaar. Gegeven door topexperts en dit voor maar € 160 per sessie.

Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kan volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 790 euro per jaar.
Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer je wil. Een persoonlijk abonnement waarmee je zoveel live of on demand webinars kunt volgen als je maar wil. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen