Menu
Logo
Logo
NCOI Learning

Hr & Payroll opleidingen

Een onderneming kan maar succesvol zijn als het een goed hr-beleid voert

Je ontdekt bij NCOI Learning een gevarieerd en breed aanbod van hr-, sociaal recht en payrollopleidingen op elk niveau. Je vindt basisopleidingen en meer geavanceerde trainingen waarmee je jouw hr-beleid tot een hoger niveau tilt. We bieden je ook inspirerende sessies rond actuele topics en trends.
Download de catalogus

Op deze pagina

We bieden opleidingen die een stevige theoretische basis koppelen aan praktijkervaring en je inspireren om trends en evoluties te vertalen.

Uitgelichte Human Resource opleidingen

Als hr-medewerker doe je meer dan enkel lonen verwerken. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod van opleidingen waar de trainers telkens verschillende accenten leggen. Ontdek hier onze uitgelichte hr-opleidingen.

De L&D manager: basisopleiding

Deze 4-daagse opleiding is onmisbaar voor wie een rol als learning and development manager heeft of ambieert. Je verwerft theoretisch inzicht in je vakgebied en ontdekt praktische hulpmiddelen om een krachtig opleidingsbeleid te voeren.
Bekijk opleiding

Hr Business Partner: masterclass

Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je een strategische partner bent voor het lijnmanagement en hoe je de hr-missie en visie afstemt op de organisatiedoelen. Je verwerft de kerncompetenties van een succesvolle businesspartner en groeit uit tot een volwaardige sparringpartner en adviseur voor het managementteam.
Bekijk opleiding

Hr basisopleiding

Human Resources Management van a tot z, met deze praktijkopleiding krijg je een stevige hrm-basis en ontwikkel je in enkele maanden de cruciale hr-competenties voor een hr-professional.

Bekijk opleiding

Uitgelichte Payroll opleidingen

De wereld staat niet stil. Functies evolueren en werkomstandigheden veranderen. Het gevolg? Alsmaar meer gepersonaliseerde verloningsformules. Een actuele opleiding payroll is onmisbaar als je hierop wil anticiperen. Daarom houden onze trainers alle ontwikkelingen op vlak van sociale wetgeving scherp in de gaten. Met deze opleiding payroll ben je meteen mee met de laatste trends binnen loonadministratie. En dat biedt weer nieuwe mogelijkheden om door te groeien binnen je organisatie.

Sociale wetgeving in België: basisopleiding

Leer in 2 dagen kennis de spelregels van het Belgisch arbeidsrecht. Aan de hand van voorbeelden krijg je een scherp beeld van de rechten en plichten van werkgever en werknemer en leer je de wettelijke bepalingen in de praktijk toepassen.
Bekijk opleiding

Opleiding loonadministratie van a tot z

Deze payrollopleiding is een must voor elke medewerker van een personeelsdienst, belast met of verantwoordelijk voor de concrete uitvoering van de personeels- en loonadministratie. Onmisbaar als kennismaking, ideaal als opfrissing!
Bekijk opleiding

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10 % korting

Mis onze tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat niet. Je krijgt ze rechtstreeks in je mailbox én daarbovenop geniet je van 10 % korting op de eerstvolgende opleiding naar keuze.

Tijd en kosten besparen dankzij kennis

Time is money. En toch blijft efficiënte salarisadministratie voor heel wat hr-diensten een struikelblok. Na een opleiding payroll maak je komaf met trage payrollprocessen. Vragen over sociale wetgeving? Die behandel je met plezier. Want naast praktische cases, doe je tijdens een payroll opleiding ook nog eens een hoop theoretische kennis op.

Wat zijn de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor een Hr & Payroll professional? Een Hr & Payroll professional is niet vies van wat cijferwerk, maar beschouwt zijn medewerkers nooit als een nummer. De beste officers vertrouwen naast relevante juridische kennis, straffe administratie- en IT-vaardigheden ook op hun soft skills. Ze springen discreet om met vertrouwelijke informatie en zijn een belangrijk aanspreekpunt.

Waarom een Payroll of Hr opleiding volgen? Als het rolt, draait het niet vierkant. En dat is exact wat medewerkers van een Hr-payroll officer verwachten. Om je klaar te stomen voor deze belangrijke functie leer je alle basiskennis die nodig is om het loon van je collega’s te verwerken. Daarnaast krijg je inzicht in de sociale wetgeving waardoor je raad weet met vragen over verlofstelsel, overuren en pensioenregeling. Klinkt erg theoretisch? Klopt, maar bij onze opleidingen payroll krijg je meer dan voldoende praktijk op je bord.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze. Deze korting is niet geldig op opleidingen van NCOI Business School.
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen