Logo

Ben jij voldoende bewapend voor de War For Talent?

Kijk hoe jouw opleidingsbeleid scoort
​Doe de leerscan en maak kans op een L&D-audit ter waarde van 350 euro
Doe de leerscan
Ontdek onze bestsellers
De War For Talent is in volle gang, en dat zal nog wel even zo blijven. Jouw hr-beleid is cruciaal in het vinden, overtuigen en houden van de juiste medewerkers en een stuk minder moeilijk wanneer je als hr-professional genoeg wapens hebt: én een goed loon en benefits, én welzijn op het werk, én zeker ook een goed L&D beleid.

In jouw functie is het belangrijk om de juiste competenties in huis te halen voor jezelf, de medewerkers en de leidinggevenden. Kies NCOI Learning als je strijdmakker. Met zeer volledige en praktijkgerichte opleidingen voor hr-professionals, maar zeker ook met een aanbod op maat van incompany trainingen en opleidingen. Het verloop is nu eenmaal minder hoog als je bekend staat als een geweldige plek om te werken. Werknemers worden jouw ambassadeurs en talent dient zich zelfs spontaan aan!

Dus hoe zijn de doorstroommogelijkheden in jouw bedrijf? En hoe scoort jouw opleidingsbeleid? Doe de test en wie weet win je wel een L&D audit ter waarde van 350 euro.
Kijk hoe jouw opleidingsbeleid scoort

Ontdek onze bestselling opleidingen voor hr

Er zijn heel wat wapens die je kan inzetten in de War For Talent, maar het meest effectieve wapen ben jij natuurlijk zelf … Til je hr-beleid naar het volgende niveau met één van onze opleidingen.

De L&D manager: basisopleiding

De opleiding brengt je bij hoe je in een snel veranderende context met grote doelstellingen een goed opleidingsbeleid voert.
Start op 21-10-2022

Bekijk de opleiding

Changemanagement: veranderingen in organisaties begeleiden 

De cursus Changemanagement combineert een opleiding met een workshop. Je leert dus niet alleen bij over de kritische succesfactoren van een veranderingsproces. Je past ze ook toe op je eigen case.
14-11 en 28-11-2022

Bekijk de opleiding

Compensation and benefits: basisopleiding

Op 4 dagen ontdek je de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om een strategisch loonbeleid op te zetten en te implementeren.
Start op 10-11-2022

Bekijk de opleiding

Enthousiaste hr-professionals aan het woord

“De combinatie van theorie en praktijk ervaring waren mijn inziens perfect in balans. Zeer leerrijke dagen! De expertise, verhalen uit het werkveld en methodieken vormden samen een duidelijk verhaal dat veel inzicht bood, zowel persoonlijk als professioneel.”
Ricky Luijten, digital specialist, Mediahuis over de opleiding Changemanagement: veranderingen in organisaties begeleiden

“De opleiding biedt boven mijn verwachtingen vele elementen die direct toepasbaar zijn. Zowel voor mezelf als ook voor mijn medewerkers. De docent heeft me erg gemotiveerd de koe bij de horens te vatten en ik ervaar al resultaat! Bedankt!”
Erika Boeykens, Regulatory Affairs Manager, MSD Animal Health, over de opleiding Time management: je tijd, prioriteiten en stress onder controle

“De verschillende sprekers van deze opleiding zijn stuk voor stuk experten. Ze zijn enorm gepassioneerd, en dat voel je gewoon tijdens deze training. Dankzij de interactieve aanpak ontdek je diepgaande kennis en antwoorden op de vragen waarmee je worstelt. Absoluut een aanrader!”
Valerie Van Sannen, Talent Development Manager, Materialise NV, over de opleiding De L&D manager: basisopleiding

Incompany leertrajecten

Rekruteren van talent is één ding, maar minstens zo belangrijk is zorgen dat jouw human capital zich blijft ontwikkelen. Als opleidingspartner zorgt NCOI Learning ervoor dat elke opleiding direct bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Op maat. Met slagkracht. En met merkbaar resultaat.
Contacteer ons voor een opleiding op maat

In de diepte

Waarom levenslang leren?

Voor sommigen klinkt levenslang leren waarschijnlijk als een uitputtingsslag. Doemdenkers durven het zelfs te associëren met een gevangenisstraf. Maar waar dat laatste je klemt zet, kies je met continue leren resoluut voor progressie.

Lees meer

Een doortastende leercultuur als wapen in de war for talent

Hoe bepaal je als bedrijf waaruit jouw opleidingsaanbod bestaat? En, niet minder belangrijk, wie betrek je allemaal bij deze keuze? Neem je als werkgever het voortouw of leg je de bal in het personeelskamp?

Lees meer

Wat kan NCOI Learning voor jou betekenen?

Samen zorgen we ervoor dat je medewerkers, teams en leidinggevenden klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag én morgen.

Als opleidingsorganisatie bieden we enerzijds open kalenderopleidingen die je naar behoefte kan inpassen in je leertrajecten. Anderzijds staan we voor je klaar als volwaardige gesprekspartner die gepaste leerinterventies koppelt aan de leernoden/-strategie van je bedrijf.
Doe de leerscan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte (van je vakgebied) én geniet van exclusieve NCOI-voordelen:

  • 10 % korting op je eerstvolgende open opleiding naar keuze
  • Tips & tricks, inspiratie en opleidingsinfo op maat, rechtstreeks in je mailbox
  • Maak kans op mooie prijzen